I am alive... knappt!

Jag har varit dålig på att skriva här de senaste dagarna, sorry! Det har varit full rulle så det har inte riktigt blivit av. Dessutom har jag haft jordens baksmälla idag, riktigt hemsk rödvinshuvudvärk... lyckades precis ta mig upp ur sängen för första gången utan att behöva stötta upp huvudet med händerna, man får väl se det som ett framsteg av något slag antar jag! :)

Stockholmsbesöket var riktigt kul by the way, Posten-studiebesöket var bra! De har riktigt grymma lokaler i det nybyggda huvudkontoret (det som se ut som en stor finlandsfärja, ni kanske vet vad jag menar?), allt var arkitektdesignat och genomtänkt. Very nice!

Sedan så for jag hem till syster för att umgås lite med lilla Samuel, har inte sett han sedan i påskas och jag hade en grym samuel-abstinens. Världens sötaste är han, och han växer så att det knakar och lär sig en massa nytt. Kan inte förstå att han snart är 1½ år! Ni kan ju tro att moster blev överlycklig när han nu kan säga Sofia? Eller... han säger snarare "ia", men det är tydligt vad han menar! :)

44180-402

Samuel har även visat att han har humor, och det glädjer mig. När han ska ge mig något, till exempel fjärrkontrollen, så håller han fram den och ser snäll och from ut, men precis när man ska ta den rycker han undan den och asgarvar. Helt underbar är han!

Tillbaka i Uppsala så blev det en sväng på stan och fika! Jag inhandlade en fin svart klänning på Indiska (värsta klänningsmeckat har det blivit där, rätt så otippat!) och smink. Det är med smink som med vitvaror förresten, allt dyrt tar slut på en gång, och återinvesteringarna blir så dyra! Investerade i en concealer och foundation från Clinique och eftersom jag var Kicksmedlem så fick jag värsta Clinique-kittet som present då! Det var krämer, läppstift och mascara, parfymprov och en massa annat roligt! Det kändes som en riktig lotterivinst! :)

På kvällen blev det utgång, kul att träffa Yassin och Hanna igen, det var så länge sen sist! Det hela blev till slut en galen kväll, vi hann med att besöka både Norrlands, Snärkan och Saluhallen innan jag vinglade hem på cykeln vid tretiden... Jag vaknade helt oljig om fingrarna och drog mig till minnes att jag typ tyckte att det var en skitbra idé att stanna till på en mack på vägen hem och mecka med min cykel och typ olja in kedjan och fylla på luft och den ena med det andra... Varför? Jag är ju störd...

44180-403
Yassin och jag


Och nu ligger jag här och tycker synd om mig själv... that's the story! :)


Kommentarer
Postat av: Carolina

gud vilken sötnos! jag tror jag måste kidnappa honom! samuel, alltså. =) din syster måste ha fångat en riktig babe. puss

2006-05-25 @ 20:19:13
Postat av: micke

Undrade var du tagit vägen!
Utgång i helgen eller?

Postat av: Sofia

Carolina: Ja, visst är han världens sötaste! :) Man måste tydligen skaffa sig en karl med mörka ögon för att få till en sån, det är tipset!

Micke: Du behöver inte vara orolig! :) Utgång i helgen, det är inte omöjligt! Kommer du att vara i Uppsala kanske?!

2006-05-25 @ 22:07:06
URL: http://supersofia.blogg.se
Postat av: Idar

I found all information to be intriguing and motivational. It was meant for me to find this website without even having any intention of looking for subjects in this area.

2010-09-10 @ 12:06:57
URL: http://idar.eadas.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback