Dagens shoppingresultat!

Vilken perfekt shoppingdag det var idag alltså!! Sara och jag började med en fika på Västgöta nation, bästa lördagsfikat med olivtapenade-smörgåsar, mums!

Sen så hade vi en serious shopping eftermiddag. För en gångs skull lyckades jag hålla mig borta från en massa spontana shoppinginfall, då man bara kommer hem med en massa rea-krafs... Stövlar hittade jag på Sko August, dem var, som Sara säger, GRYMINATION!! Jag blev så lycklig och kär!

Sen så blev det slimjeans från HM så att jag kan ha nya stövlarna utan korviga knän, vilket inte är så jättesnyggt. Och en svart väst som var rätt så het! Och så inhandlade jag ett nytt silvershampo, från Toni&Guy, har aldrig provat det förrut, men jag är säker på att det är bra! Var ganska nära att köpa en jättefin partyväska från indiska med en massa paljetter på... men det får bli nästa gång, kanske redan imorgon?? Måste inhandla vita baslinnen oxå, det är ju verkligen en förbrukningsvara. Nu är mina materialistiska behov mättade för en liten stund i varje fall, jag är så glad! =)

44180-76
Kärlek

Kommentarer
Postat av: Jenny

Oh la la! Vilka snygga!
Du vet väl att du har en väska hemma hos oss. Mamma lämnade den här sist. Dock ingen partyglitterväska.

Have fun!

Love you

2006-02-11 @ 16:56:21
Postat av: Jenny

Oh la la! Vilka snygga!
Du vet väl att du har en väska hemma hos oss. Mamma lämnade den här sist. Dock ingen partyglitterväska.

Have fun!

Love you

2006-02-11 @ 16:56:45
Postat av: Jen

Oh vad fina stövlar, precis dem har jag kikat på en längre tid... Jag har dock ett par andrabruna redan. Bra köp!

Postat av: Sofia

Tack båda Jennisar! Jag är väldigt nöjd med mina inköp faktiskt. Jerpa, du borde slå till på stövlarna helt klart, men köp dem inte på Janemars, där är dem 100 kronor dyrare. Det vore ju som att slänga 100 spänn i sjön! Puss på er!

2006-02-12 @ 00:02:34
URL: http://supersofia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback