En titt i Sofias fotoalbum!

Jag ska börja med ett nytt inslag här på bloggen, "En titt i Sofias fotoalbum" heter det, och här kommer jag att visa små gobitar från mitt liv so far. Bilder som jag tycker är galna och roliga, som jag förknippar med roliga minnen eller som på något annat sätt  betyder mycket för mig!

Först ut är den är den indiska musikanten som spelade och underhöll natten lång i nattklubbskvarteret Northbridge i Perth med sitt indiska instrument och sitt glada humör.

44180-315

Den här bilden togs faktiskt på Valborg förra året, jag hade styrt upp lite svenskt valborgsfirande, sen så blev det party på stan. Jag hittade en rolig kvist som jag gick runt och piskade främmande människor med, vissa tyckte att det var jätteroligt medans andra var mindre uppskattande... Jag piskade dock inte indiern, han var snäll och jag fick provspela hans instrument.

44180-314

Same place, same Indian, men en annan natt. Det här mötet med indiern ägde rum en kall augustinatt, jag hade varit på bal (som kanske framgår av bilden), indiern välsignade mig och tog bort all ondska från mitt liv, han var så snäll och rar!

Var det roligt att få en titt i mitt fotoalbum? I så fall kanske ni kan få er en titt snart igen! :)

Kommentarer
Postat av: Magnus Jansson

Vilken bra idé! Fram för fler tjyvtjik i Sofys fotoalbum. Roligt med musikanter på bild. Jag har för mig att du har bilder på den där grymt coola basisten i det där hårt rockande bandet Amazon?!

2006-04-28 @ 21:49:06
Postat av: hannahsthlm

Kul..fler bilder framöver tack=)!

Postat av: Carl

Två,
då,
världar som möts.
knyter band,
för en kort sekund
i ett sammanhang.

2006-05-20 @ 15:01:33
Postat av: Ilikeyour

really enjoyed the site even learnt a few things on the way, keep up the good work.

2008-04-15 @ 11:29:13
URL: http://ilikeyour.blog.ca/
Postat av: Ebismolarek

Really enjoy your website. Thank You.

2010-09-06 @ 08:38:26
URL: http://ebismolarek.blog.de

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback