Spice girls reunion

En av veckans stora nyheter måste ju ha varit att Spice Girls återkomst nu är ett faktum! Om man ska skratta eller gråta över detta får man ju avgöra själv. Personligen tycker jag att det är lite kul, ska bli spännande å se om det blir en flip eller en flop... dom har ju en hel del gamla svängiga låtar att damma av, förutom "Wannabe" så var ju även "Spice up your life" och flera andra riktiga hits!

Vad gäller själva kryddflickorna så undrar jag om dom kommer återgå till sina gamla roller som "Posh", "Ginger", "Sporty", "Baby" och "Scary". Jag hoppas verkligen det, det var ju lite det som var deras signum, själva kryddblandningen liksom.

Om man vill göra lite justeringarna i rollerna så föreslår jag, på basis av nedanstående bild, att "Posh Spice" döps om till "Push Spice", närmare förklaring till detta anser jag inte behövs:

image930


För övrigt så tyckte jag att tjejerna överlag hade mer färgstarka looker förr i tiden, jag gillar särskilt Geri Halliwells  kroppsstrumpa:

  
1997


2007


Sommarrea

En väldigt tråkig sak med att ligga hemma just idag och snora är att det är just idag som den stora sommarrean startar i Belgien! Från och med idag och en månad framåt reas det som aldrig förr. Det är faktiskt hela fantastiskt med reorna här, de är mer kontrollerade och äger enbart rum två gånger om året, i januari och i juli men då reas verkligen det mesta ut, inte bara några ställningar med förrförra årets kollektion!

Jag får väl nöja mig med att ligga kvar i sängen och skriva en shoppnglista, och får försöka bege mig ner på stan nästa vecka istället. Hittills står svarta skor, svarta byxor och några kostymer på listan, men jag antar att det inte är så svårt att förlänga den betydligt! =)

image929image929image929

Sjukling

image928När helgen nu äntligen kommer efter en lång arbetsvecka och solen tittar fram för första gången på typ en vecka så passar jag på med att bli superförkyld... jojomensan! Väldigt bra tajmat! Näsan bara rinner och jag känner mig allmänt ofräsch... =(

Nu ligger jag i sängen och har bunkrat upp med vatten, halstabletter, nektariner, choklad, näsdukar och en bok. Jag hoppas att det är en dunderkur för jag ska iväg på ett kalas om tre timmar och måste bli frisk tills dess...

*håller tummarna*

Respekt

Sånt här gillar jag, rakryggade politiker. Go Göran!

Semesterlängtan

Jag känner mig helt kraftlös och klen... allt jag längtar efter är att ligga på en strand med en paraplydrink och en dålig tantsnusksroman och höra lite vågor som kluckar, men det kan jag typ fetglömma...

Fyra dagars permission är vad jag har lyckats tillskansa mig för årets semesterfirande. En intensiv Italienresa har dock redan bokats in, så jag är inte helt missnöjd ändå! Det ska faktiskt bli ganska underbart... :)


To do list: Rom
- Vinka till påven
- Kasta en euro i fontana di trevi
- Äta spaghetti
- Köpa skor
- Äta tiramisu
- Leka gladiator
- Säga Ciao till folk man möter på gatan
- Köpa lite mera skor
- Äta pizza
- Besöka sixtinska kapellet och Peterskyrkan
- Kanske köpa ett par skor till...


Små flickor - Stora maskiner

image924Idag har varit en lite speciell dag. Det börjar närma sig slutet för det tyska EU-ordförandeskapet och för en av de rådsarbetsgrupper som jag är delegat i, den transatlantiska (EU:s relationer med USA och Kanada), ville man ordna en lite trevlig "skolavslutning". Efter dagens rådsarbetsgruppsmöte bjöds det därför på champagne, vartefter hela arbetsgruppen bussades ut till den stora Caterpillarfabriken utanför Bryssel, för att vi skulle "lukta på" de transatlantiska ekonomiska relationerna i verkligheten.

Caterpillarfabriken var den andra största i världen och här tillverkades "earth moving equipment" på löpande band. Efter föredrag från företagsledningen och lunch i personalmatsalen vallades vi runt i de enorma fabrikslokalerna, jag iförd skyddsutrystning och höga klackar.... Därefter var det dags för dagens höjdpunkt "drive and ride", vilken grej! Lilla jag, som ju inte ens har körkort (det berättade jag ju självklart inte) fick klättra upp och köra en stor monstertruck med bandhjul helt själv! Jag backade fram och tillbaka och spexade med den stora kranen och skopan! Jag vill nu byta jobb, att köra "heavy machines" var mycket roligare än att skriva rapporter!

Ps. Jag återkommer med bildbevis, det gick runt en fotograf och förevigade spektaklet, hoppas att jag får bilderna snart.


Ungefär så här såg maskinen ut som jag körde.

Sommardoft

image923Nu senast när jag flög hem hade jag ganska många timmar till övers på Kastrups flygplats och passade på att botanisera lite inne på Taxfreen. Det är ju så lätt att man blir fast vid några välkända märken och tror att man har högst tio olika parfymer att välja mellan, fast det ju egentligen rör sig om tusentals...

Trots att valfrihet inte alltid är det bästa ting för mig då jag allt som oftast är velighet personifierad så fastnadade jag direkt för Estée Lauders "Pure White Linen", vilken fräsch och mysig doft! Varför har jag aldrig upptäckt den innan??

På Estée Lauders hemsida beskrivs doften så här, och jag kunde inte ha sagt det bättre själv... ;) Helt wonderful är den, kanske den perfekta sommarparfymen!

The fragrance to live in all year long.

Fresh. Luminous. Pure.

A surprise of red tulips and rosebloom. Snow-white flowers, sparkling raspberry.

Pure White Linen steals you away to the perfect summer day. Like a stroll in a flowering garden, it lifts your mood and renews your spirit.

Min Midsommar

image917


Ja just ja... så var det midsommar oxå! När man ser tillbaka på ett sådant här hembesök över en helg är det först svårt att bena ut vad som egentligen hände, det är alltid ett rasande tempo och ett flängande en dit och en hit.... Midsommar lyckades jag i varje fall fira, även om det även där var full rulle, mat som skulle ätas, kransar som skulle flätas, lekar som skulle lekas och en och annan snaps som skulle drickas....

Den största besvikelsen under mitt midsommarfirande var nog ändå bristen på engagemang beträffande vad jag anser vara storslagna nordiska traditioner. Blomsterkransen på huvudet var nog det främsta exemplet. Som hemvändande svensk hade jag planerat denna krans i veckor, en midsommar utan blomsterkrans är ju som sill utan nubbe eller glögg utan mandel, eller ett påskägg utan godis....!!

Men tror ni inte att jag var den enda tjejen som jag såg på hela dan som hade krans på huvudet?? Jojomensan, inne på Coop Forum såväl som på midsommarfesten, skandal!!!


I övrigt så var kalasandet trevligt:

  
Det åts...


Det dracks...

  
Det lektes... (på bilden till höger har jag SJU marshmallows i munnen... slå det om du kan!)

Jobb Jobb Jobb

Tillbaka i verkligheten efter midsommarbesöket i Sverige... Jösses vilken rivstart, möten på möten och tusen dokument att läsa!

Här i Bryssel har man under tiden som jag varit hemma och latat mig hunnit med ett helt mastodonttoppmöte och lyckats lägga upp riktlinjerna för ett helt nytt konstitutionellt fördrag, inte illa! Det enda som märks av detta toppmöte idag är dock bara de igensvetsade soptunnorna runt omkring här i kvarteret... Inga bomber ska få gömmas här inte! Vad det blir av det konstitutionella fördraget återstår väl å se...

Återkommer med lite återrapportering från diverse midsommarfiranden etc asap. Ikväll vankas för övrigt mottagning hemma hos tillträdande NATO-ambassadören för att avtacka de som slutar på utrikespolitiska avdelningen nu i sommar, dvs bland annat för mig! Nice avbrott i allt arbete! :)

Home again

Jaha, så var man hemma i Eskilstown igen, känns trevligt, även om det bara är för några dagar..!

Den enda besvikelsen är väl egentligen vädret... Det var ju inte många dagar sedan de enda nyheterna som strömmade ut ur det här landet var hur OTROLIG sommaren var, hur man knappt kunde sova om nätterna, att det var varmare än vid Medelhavet osv... Nåväl... överdrifter som vanligt! Mina skyhöga förväntningar sprack så snart jag stack ut näsan på Arlanda... hehe... Well, är det midsommar så är det, då ska det regna och vara kallt!!

Jag har förresten kommit på att jag ska skaffa mig ett jobb där privatchaufför ingår när jag blir stor. Igår när jag släpandes på stor tung väska var på väg från jobbet och skulle till flygbussen ut till flygplatsen stötte jag ihop med ambassadörens privatchaufför. Han skulle precis ut till flygplatsen och hämta ambassadören och undrade om jag ville ha skjuts... om jag ville?! Of course! Fin diplomatbil med chaufför kändes lite bättre än trånga långsamma flygbussen... happy times! :)


Dagens läskigaste

Ikväll hände det mig en läskig grej. Jag var jätteduktig och gick till gymmet, men eftersom jag gick förbi Place Luxembourg på lite after work innan så drog det ut lite på tiden...

Nåväl, jag kom till slut till gymmet och jag tränade hårt och var duktig. Eftersom jag skulle vilja vara lite småbrun såhär till midsommar så tänkte jag även ta tillfället i akt och sola lite... sagt och gjort, jag köper "jetons" till solariet och lägger mig där i godan ro och lyssnar på musik och tar igen mig i tjugo minuter... somnar som vanlig till, men vaknar när solariet släcks...

När jag kommer ut ifrån solariet är hela omklädningsrummet tomt och tyst... lite kosntigt kanske, men inget som jag reagerade på. Jag hoppar istället in i duschen och när jag står där och duschar som bäst släcks hela gymmet ner!! Det blev helt kolsvart och jag såg inte en milimeter framför mig. Dagens läskigaste upplevelse alla kategorier! Jag kände mig liksom naken, ensam och hjälplös...

Hur som helst så fick jag fick försöka klä på mig och samla ihop mina grejer så bra det gick där i mörkret... När jag väl lyckades ta mig ut så såg jag hur dom precis höll på att låsa igen gymmet, med andan i halsen fick jag springa fram och låta dom låsa upp åt mig, som tur var hann jag ut!! Jag såg inte riktigt klok ut, håret stod åt alla håll och jag gjorde nog ett ganska förvirrat intryck... Men slutet gott allting gott.... Det här hade ju kunnat sluta hur som helst! :)

Slutet gott allting gott

image916
  Fransyskan utålad, hela huset sover nu, utom jag....Det är inte sant

Nu försöker fransyskan åla sig ut genom det minimala badrumfönstret, jag tror inte mina ögon!!


Det här kan bli en spännande följetong...


Bön

Väl hemma från ett hektiskt dygn i Luxemburg... vad möts man av? Fransyskan i mitt hus inlåst på toaletten, dörren har gått i baklås... Hela det här skithuset, som jag betalar en halv förmögenhet i för varje månad, håller på att falla samman. Kaos.

Gode Gud, jag är en stor flicka nu, jag behöver ett riktigt hem. Ett eget hem.

På tal om hem så går bostadsletandet i Stockholm vidare, det är verkligen inte lätt... mina krav sänks dock för varje dag som jag tvingas bo så här... Hur svårt kan det vara, en liten lägenhet bara, det är allt jag begär.

Fransyskan är fortfarande inlåst...

Mot Luxemburg!

Nu åker jag till Luxemburg på ministerråd. Det ska bli roligt. Och det är ju faktiskt utomlands, trots att det bara är drygt tjugo mil dit härifrån Bryssel! :) Ikväll är det förmöte med utrikesministern som vankas, sedan vet jag inte, antar att vi går ut och äter. Någon utförligare utforskning av "Luxembourg by night" tvivlar jag dock på...

En SKITbra idé

image913Under gårdagseftermiddagens fredagsvin på jobbet kläcktes en sådan fantastisk idé som jag bara måste sprida vidare....

De evigt nedbajsede belgiska trottoarerna är inget som står särskilt högt i kurs bland personalen på svenska representationen. Alla berättade med avsky om sina erfarenheter av att trampa i dessa små högar... något som alla (undertecknad inkluderat) hade upplevt minst en gång under sin tid här i Bryssel.

I diskussionen framkom att belgare verkade ha liten, om ens någon, insikt i problemet och att problemen ökade i takt i områdenas/stadsdelarnas sociala status. I finare områden var folk än obenägnare att samla in sina jyckars små "efterlämningar" samtidigt som frekvensen av hundägarskap ju var högre i de socioekonomiskt övre samhällsskikten.

Vad göra åt problemet?

Egentligen en så otroligt logisk lösning, samtidigt en ack så genial! Små cocktailflaggor skall inhandlas, ni vet såna där små pappersflaggor som sitter på tandpetare, cocktailflaggor föreställande den belgiska flaggan givetsvis. Dessa skall spridas och folk skall uppmanas resa dessa i de små (ibland även de groteskt stora) hundlortarna. Över hela Bryssel skall detta spridas. Belgiska flaggor fixerade i hundskit.

Om något så är nog detta den kränkande uppmaning som krävs för att få det belgiska folket och dess myndigheter att agera och göra något åt problemet...  Underbar idé, eller hur??!!

Något sånt här hade vi tänkt oss, fast med den belgiska flaggan istället för George W Bush:
image914

Go Jimmy Choo!!!

Åhh... det här var det sötaste jag sett på länge, och det roligaste jag läst på mycket mycket länge... hahaha! :)

Nu ska jag vara duktig och gå och träna, har försökt komma iväg i tre timmar men det går sååå segt ibland...


Non-shopping generation

Efter ett mindre upplyftande besök på BMW-verkstaden visade det sig att "vårt lilla missöde" i helgen kommer att bli dyrt... det vi trodde räckte med några fasta hammarslag visade sig kräva totalt utbyte av motorhuven... *snyft*

Jag som var oerhört shoppingsugen och som laddade inför en rejäl sväng på stan inför morgondagen funderar nu istället på om jag kanske har någon trevlig pocketbok jag kan läsa om eller dylikt... Billiga tidsfördriv efterlyses! *snyft*

Här är lite av dom fina kläder jag tänkte beställa fram tills för några timmar sedan... *snyft*Alla klänningar kommer från H&M!


Årets come back?

image909

Apropå Expressens nyheter för idag. Det
här måste vara årets mest otippade come back.

Dagens nyhet


Dagens nyhet kommer från den stundande Hultsfredsfestivalen... Jag säger då det... Det är i varje fall inte sommartorka på Expressen i år!

Under rubriken "Nu undersöker polisen om det pågår prostitutionsverksamhet på festivalen":

"Vid fyratiden i går eftermiddag satt en barbröstad, ung tjej med en skylt där det stod: - Ta på bröst fem kronor?.

Två unga män kom fram, betalade fem kronor och böjde sig sedan ner för att smeka henne över brösten.
- Det är festival. Det är ju inte direkt att jag köper sex eller så, säger en av dem.
Tjejen är märkbart berusad.  Hon uppger att hon ska köpa cigaretter och öl för pengarna.

Polisen reagerar starkt när Expressen berättar om bröstförsäljningen."


Läs hela artikeln
här. Sen så är det väl bara å önska smålandspolisen lycka till med förundersökningen!

Lugnet efter stormen

Veckan innan ett ministerråd är alltid jobbiga, många möten att gå på och förhandlingar att hålla reda på och rapporter att skriva. När allt är klart lägger sig dock en lugn över en, det är liksom inte så mycket mer man kan göra... Imorgon är kalendern för första gången på ganska länge ganska tom! Läge å städa undan på det överbelamrade skrivbordet då kanske?!! :) 

På söndag åker jag till Luxemburg förresten, tre månader om året, april, juni och oktober, äger ministerråden rum där istället för i Bryssel. Och på måndag är det dags för juni månads utrikesministerråd!

Produkttips

Dela med sig av tips på bra och prisvärda produkter borde alla göra. Idag bjuder jag på två personliga favoriter som jag upptäckt på senare tid...

image907Hårvård:

Head&Shoulders är egentligen ett mjällschampo som jag råkade pröva av misstag när jag var hemma på besök senast och inte hade något annat schampo att tillgå, och sedan dess är jag hooked. Helt otippat så visade det sig vara en riktig superdunderprodukt. Det känns som om håret blir tusen gånger renare ända in till hårbotten än med vanliga schampon och håret blir dessutom glansigt och välmående, helt fantastiskt,  för att inte tala om priset som väl ligger på en sisådär 30-40 kronor flaskan. Wonderful!

(Obs! Jag kan inte svära på om det är bra att använda mjällschampo om man inte har mjäll, men det kan ju aldrig skada att använda det lite då och då i förebyggande syfte... Eller, who knows, det kanske fungerar kontraproduktivt?)Hudvård:

Body Shops E-vitaminserie är oslagbar, jag blir lika överraskad för varje produkt jag prövar, nu senast ansiktskrämen. E-vitamin fungerar tydligen som en slags antioxidant och reparerar trasig hy, det är nästan som magi! Kan verkligen rekommendera särskilt läppbalsamet, ansiktslotionen och tvålen, härnäst skall deras "Body Butter" upp till bevis, förväntningarna är skyhöga! Även här är priserna högst överkomliga, varför man faktiskt nästan borde slå till på hela serien. Jag är övertygad om att man inte blir besviken.image908

Tråkig tisdag...

Idag är det mörkt och mulet i Bryssel.... inte roligt alls. Helst skulle jag vilja åka hem och krypa ner under täcket och äta godis, men schemat är späckat så något sådant finns det verkligen inte tid med. Den här veckan är det förhandlingar av rådsslutsatser inför måndagens ministerråd i Luxemburg som gäller... Serbien och Kosovo står på bland annat på agendan, och det är mycket som är på gång där!

Om ni vill lära er lite mer om problematiken i Kosovo så kan ni följa Maciej Zarembas
reportageserie i DN. Den är läsvärd, Zaremba är högst kritisk till FN-insatsen i Kosovo och det framgår tydligt att situationen som råder inte riktigt är hållbar...

Dagens Craving

image906Oh. My. God.

Jag är så sjukt sugen på färskpotatis, jag har varit det hela dagen. Jag kan inte tänka på nått annat. Jag försöker jobba och skriva ihop viktiga rapporter, men det enda som kommer upp i huvudet på mig är färskpotatis i olika former, varm, kall, med gräddfil, med smör, med köttbullar, i potatissallad, till grillat, till sillen, ugnsstekta.... osv

Tur att jag ska hem nästa helg, lagom till midsommar. Då ska jag äta färskpotatis i stora lass. Mums.


Gårdagen

Det var verkligen full rulle igår, inte en lugn stund på hela dagen... som konsekvens av detta ligger jag idag som en död sill i sängen och orkar inte ta mig för någonting... nåväl, det kan det vara värt ibland!

Vårfest på ambassadörens residens:

      
   
Tjusigt utklädda gäster, ambassadör Sven-Olof, jag och min ballongkamel, Clownen, en glad pojke med ballongpalm, Representationens kör

Mellanlandning med mat och cocktails:

    
    
Jag & Paulina, Teo & AnnaKarin, Daniel, Jag dricker Piña Colada *mums*

Fest hos Henrik, Representationens "Willy Wonka", som bor i en ombyggd chockladfabrik:

    
 
Martin, Nisse, AnnaKarin & jag, Teo som DJ, dansfolvet, galningar som skulle klättra upp på taket, Nisse blev då jätteorolig och ville att jag skulle skriva det... ;)

Shejk it!

Efter ett besök i en välekiperad second hand-butik blev gårdagens beslutsångest mycket mindre. Framför mig hängde nämligen den ultimata maskeradkostymen för idag, en shejk-outfit. Shejk fick det alltså bli för min del på dagens personalfest, och herregud vilken skön stil!! Shejk känns väldigt mycket 2007 och passade perfekt till temat "Jorden runt på åttio dagar" eftersom jag fått det berättat för mig att ett stopp i Saudiarabien tydligen ingick på den resan.

Dagens fest var för övrigt mycket lyckad, enda missen var kanske att vi lyckades buckla till den splitternya diplomatreggade BMW som vi fått låna för transporten till festen... det kan bli en dyr historia... *attans*

Nu bär det i varje fall av vidare mot dagens andra temafest! Den här gången är det "bubbles" som gäller, en prickig klänning och en flaska skumpa är så långt jag tänkte sträcka mig den gången. Kan dock bli mycket lyckat! Ciao!

  
Sofia och Teo som araber, Sofia och en kamel gjord av en brun ballong.

Problematiskt

image888Inför festen imorgon så måste diverse utklädningskläder inhandlas... och det är verkligen inte det lättaste! Jag brukar älska att klä ut mig, men den här gången så är temat så jäkla krångligt att jag varken vet ut eller in... Temat är nämligen romanen "Jorden runt på åttio dagar". Jag föreslog woodstocktema för festen men det föll tyvärr inte i god jord...

Temat känns lite småpretto, och det är verkligen svårt att komma på en bra outfit! Särskilt för mig som i ärlighetens namn inte har känt något större intresse av att läsa ovan nämnda bok...

Någon som har nåt bra tips?? Luftballong? Kanske lite svårt att klä ut sig till det?

RK-festen

image887Åh, jag önskar att jag var i Stockholm igår och kunde gå på Regeringskansliets stora 10-års jubileum, det verkar ha varit en lyckad tillställning, god mat, discodans i kulvertarna under Rosenbad, karaoke och överraskningskonsert med Carola!

Vi på Representationen i Bryssel tillhör ju oxå RK och borde oxå fått vara med och fira! :(

Vi går dock inte helt lottlösa. Här vankas nämligen stor vår/sommarfest på ambassadörens residens på lördag. Det är ju verkligen inte illa! Jag och amiralen är dessutom ansvariga för underhållningen (ingen Carolakonsert dock... utan något mer lågmäld underhållning i form av en tipspromenad), då kan det ju verkligen inte gå fel... ;)Svensk fotboll på arabiska.

För att ära fosterlandet så här på nationaldagen beslutade jag mig för att ge mitt stöd till vårt svenska fotbollslandslag. Sagt och gjort så begav jag mig efter jobbet till sportbaren "Fat Boy's" som ligger framför EU-parlamentet. Där hade en betydande del av Bryssels svenska diaspora samlats i samma syfte. Det var trevligt. Enda missen var nog att matchen visades på Al Jazeeras sportkanal (intresset för europeisk fotboll är tydligen större än väntat i arabvärlden). Kommentatorerna pratade arabiska och jag förstod inte så mycket...

Det var nästan en lite overklig upplevelse, 200 blonda svenskar sitter samlade i Europas huvudstad och tittar på tv från mellanöstern.... :)

I vimlet syntes för övrigt den här mannen.

Dagens Hoff

image886För alla er som har saknat "Dagens Hoff" här på bloggen så bjuder jag idag på en specialare, följa bara den här länken.

Man förstå nog så snart vad som måste göras!

Enjoy!

//Sofia

Heja Sverige!

image885I egenskap av EU-byråkrat är jag tyvärr inte ledig idag på Sveriges nationaldag, Svenska flaggans dag, så firandet kommer nog att gå på sparlåga.

Det största som händer i Bryssel idag för oss EU-svenskar är att Maneken Pis under pompa och ståt blir iklädd svensk nationaldräkt, tyvärr missar jag spektaklet... :(

Alla er andra tillönskar jag en helt fantastisk nationaldag, vifta nu ordentligt med flaggorna och kom ihåg att Sveriges nationaldag firas till minne av att det var den 6 juni 1523 som Gustav Vasa valdes till konung av Sverige, händelsen utspelades i Roggeborgen i Strängnäs. Det var också den 6 juni som 1809 års regeringsform undertecknades. Båda dessa händelser har varit betydelsefulla och har reformerat och påverkat vårt land till vad det är idag.

Det var också den 6 juni år 2001 som jag tog studenten, jag vet inte hur mycket det påverkade Sverige, men antagligen en hel del, det hela utspelade sig om inte annat bara ett stenkast ifrån den förstnämnda händelsen.

Nyhet!

Mitt i all bloggtorka slår det mig att jag ju har en stor nyhet att avslöja!! "Den hypotetiska anställningsintervjun" som jag skrev om tidigare gick jättebra och efter sommaren är det jag som beger mig hem till tundran igen, till den kungliga hufvudstaden närmare bestämt! Det ska faktiskt bli helt underbart att komma hem och ha alla nära och kära på replängds avstånd igen.

Jag kan ju ta tillfället i akt och annonsera ut mig själv som hemlös, är det någon som har något tips om en lämplig bostad för mig i någotsånär centrala Stockholm så tveka inte att höra av er!! Jag är oerhört skötsam och pålitlig! :)

(På bilden ser ni min nya arbetsplats!)

Bloggtorka

Efter en sträng tillsägelse från min far så skriver jag här ett inlägg i den dåligt uppdaterade bloggen.... Det är tydligen via den här kommunikationskanalen som min pappa håller koll på mig när jag är ute i stora världen, och man vill ju inte göra sina föräldrar oroliga genom verka som uppslukad i cyberspace eller dylikt!

Eftersom jag tyvärr lider av bloggtorka så blir det här ett jäkligt torrt inlägg...

*Slut på meddelandet*

Dagens bästa mail

Av dom typ hundra mailen som landade i min inkorg på jobbet under dagen så kom det bästa från min syster, under rubriken "dagens citat" så skrev hon om Samuels senaste små bedårande ord:

"Jag längtar Fia"

"Fia kommer, jag får godis"


Åhh.... jag smälter! Fia längtar Samuel oxå! :)

Ord ur mitt liv

Enligt Alex Schulman så kan man läsa ut ganska mycket av en modern människas liv och leverne genom att gå igenom den lista av "egna ord" som man lagt till i mobilens ordlista... Detta var ju något som jag var tvungen att kolla upp, och visst så kände jag mig träffad!

Ett axplock av de ord som tydligen definierar Sofia och hennes liv, svart på vitt:

Babe
Behjälplig
Ciao
Bitchen
Boniface
Coreper
Cotra
Coweb
Busy
Foxy
Frisyrer
Hårar
ICTY
Hehe
Hello
Informera
Granskningsreservation
Ixelles
Japp
Laku Noc
Läppglans
Jävla
Less
KUSP
Majmun
Notera
Således
Rapport
Satan
Skit
Skvallra
Skumpa
Snabbis
Snorar
Snorig
Popcorn
Sorry
Sötis
Snygging
Sunshine
Tacksam
Välkomnande
Återrapportera

Vilka ord definierar era liv??? Var ärliga!!