2006: En utvärdering

Herregud, bara 8 timmar kvar av det här året. Jag börjar känna mig stressad!!

Så här i nyårstider är det ju lägligt att avlägga nyårslöften, men minst lika viktigt är det ju att utvärdera och följa upp föregående års löften. Hur gick det egentligen med den där bantningskuren? Har du verkligen slutat röka eller kändes nyårslöftet passé redan under trettonhelgen??

Mina egna nyårslöften från förra året gick ut på att jag skulle bli lite mer intellektuell, jag skulle läsa Svd och DN varje dag, skaffa mig lite schyssta karriärserfarenheter och inte torka avföring på någon annan än mig själv. Dessutom skulle jag vara glad under hela året.

Jag måste säga att jag faktiskt tycker att jag har varit ganska duktig. Efter ett roligt år av dekadens, shopping och beach i Australien kom jag igen och blev en seriös student, skaffade mig en kandidatexamen i statsvetenskap, fick ett roligt sommarjobb där jag hyrde ut och besiktigade lägenheter och sedan fick jag mot alla odds min drömpraktikplats i Bryssel och trots alla mina våndor och ångest över att det skulle gå illa för mig så har det gått ganska bra där! Vilket bra år det här har varit!!

Mindre lyckade delar av 2006 har varit mitt ofattbart torra kärleksliv och det faktum att jag inte har kunnat träffa mina utspridda vänner så mycket som jag skulle vilja. Och tyvärr måste jag erkänna att Aftonbladet.se fortfarande står för en tragiskt stor del av nyhetsflödet som når mig...

Så... vad ska jag då lova mig själv inför det kommande året? Jag tror på konkreta löften. Och lovar därför:

Under 2007 ska jag...

♥ Fixa klart min d-uppsats och få min pol-magexamen
♥ Skaffa mig ett riktigt jobb
♥ Ta körkort
♥ Lära mig franska eller spanska på riktigt
♥ Ha minst lika roligt som under 2006

Nu måste jag rusa vidare, snart dax för årets sista fest. Champagnen ligger på kylning, klänningen är redo, strumpbyxor inhandlade och locktången är varm!

GOTT NYTT ÅR!!!

SPA

Idag kommer att bli en underbar dag, först ska jag hit med min mamma,syster, moster och kusin. Vi ska spa'a hela dagen! Jag ser väldigt mycket fram emot att bli knådad och insmord...

Efter allt spaande bär det av mot Stockholm, där vankas tjejmiddag med vänner som jag inte sett på en halv evighet eller mer . Efter lite vinpimpling ska det uts i Stockholmsnatten och svira. Jag har mycket höga förhoppningar om den här dagen!!! :)

Champagnetips!!

Dags för ytterligare ett vintips från Lars, passande nog tipsas det om skumpa så här i nyårstider! /Sofia

44180-685

Nyårsskumpa

I samband med nobelfestligheterna sörplade man tydligen i sig Pommery Grand Cru från 1996. Det är nog kanske ingen dum idé för nyårskvällen, dock inte natten! Jovisst, när HMK bjuder kostar det, men då smakar det också lite extra mumsigt.

Årgångschampagne är en raritet och delar generöst med sig av det aktuella årets smaker, väderbeständigheter och inte minst husets spetskompetens, dvs den sk. terroiren. Ja, för här kräver de franska vinlagarna lite extra; endast druvor från årets skörd, bestämd fördelning mellan de tre godkända druvorna (Pinot Noir, Pinot Menuier och Chardonnay) och lite längre lagringstid m.m. Sen, behöver det nödvändigtvis inte smaka så mycket mer eller bättre. Dock, när min gode vän "champisgängaren" bjöd på en sån där kungaskål - ja för champagne blir man bjuden på - kittlade det faktiskt dödsskönt i kistan. Bornyren var yppig och ivrig, såpass att smaken av rostad formfranska, citron marmelad och femöreskola svepte in gommen i en exklusiv hinna.  

Nåja, uppriktigt sagt är det varken värt kostnaden eller besväret om behovet begränsas till nyårsnatten när annat smått och gått redan sipprat ned och smaklökar och näsborrar slappnat av betänkligt. Sånt där nattskvitter - same procedure as last year, James! - kan man faktiskt klara av med något mindre skrytsamt märke, tex. den robusta och pålitliga vardagschampagnen, Piper Hendsieck (nr.7332, 242 sek).

Men, tänker du som jag, dvs vill du starta sent och köra skumpa hela kvällen är det ju inte fel att bjuda på något lite mer pretentiöst, typ Bollinger, Brut (nr.7418, 339 sek). Annars är ju Champagne en året runt dryck som bäst gör sig som en stilfull, väluppfostrad och anspråkslös aptitretare. För har man redan förtjänat sitt rykte som vinvärldens kejsare behöver man inte ständigt imponera. Därför tycker åtminstone ego att respekten kräver vis omtanke även när nyåret står för dörren...

Som sagt, skumpan ska vara torr och gratis. Skaall!

44180-68744180-68744180-687


Extra: Utan att utge mig för att någon som helst vinkännare skulle jag (Sofia) vilja tipsa om Francis Coppolas tillskott, det mousserande vinet
Sofia (uppkallat efter barnbarnet, regissören Sofia Coppola, inte efter mig som man skulle kunna tro). Upptappat på praktiska små rosa burkar med tillhörande sugrör. Kan det bli bättre!? Det känns väldigt jag på något sätt. Och med det namnet dessutom! Tyvärr tror jag inte att den finns på systemet ännu... men det är förhoppningsvis bara en tidsfråga! /Sofia

44180-686



En kul kväll

Även om jag trivs väldigt bra i Bryssel så måste jag ju erkänna att jag har legat väldigt lågt med allt vad partyliv heter under min tid där. Därför var det extra kul att få vara hemma och svira ordentligt på juldagen.... När jag tittade igenom min kamera dagen efter insåg jag snart varför min huvudvärk var så ihärdig. Egentligen borde jag dock vara glad att det inte blev några allvarligare skador. Titta bara här:

  

Jag och Fia härjar på Eskilstuna statshotell... Vi sprang verkligen runt som vettvillingar och härjade hela natten, underbart!

Ipod-ägare

Det blev efter moget övervägande en Ipod istället för Irivern,  jag tror inte att jag någonsin skulle få för mig att sitta och titta på film på en liten pluttskärm när jag sitter på tåget eller dylikt. Dessutom så var ju Ipoden 8GB, Irivern bara 4GB...

Nu försöker jag bara lära mig hur man stoppar in musik på den, ett verkligt mysterium!!! Hur svårt som helst ju!

Huvudvärk

Det finns inte ord för att beskriva min huvudvärk. Sprängande minst sagt. Och totalt självförvållad.

Nu gäller det att hinka julmust och knapra piller, om en halvtimme ska jag gå på mellandagsrea med Jenny och Samuel... Vilken utmaning en dag som denna!!!

Ipod vs Iriver

Jag fick en Iriver av min kära bror i julklapp (vilken snäll bror va??!! Han fick strumpor och kallingar av mig... *skäms*), och nu vet jag inte vad som är bäst, byta till en ipod nano, skaffa mig en stor ipod med hårddisk som man kan titta på film i eller behålla Irivern?? Vilken julklappsångest!! Det här är okänt territorium för mig... nån som kan råda i den svåra situationen?

Vad är egentligen bäst, Ipod eller Iriver?

44180-68244180-681

Juldagsparty

Och så var den första halvan av julen avklarad, den lugna och lätta delen vill säga. Och det gick mycket bra, lugnt och fridfullt och med en herrans massa trevliga julklappar som jag nog egentligen inte har gjort mig förtjänt av!!

Nu är det bara den lite hårdare delen kvar. Ikväll vankas juldagsparty, den enda dagen om året då jag faktiskt uppskattar att gå ut och svira i Eskilstuna. Skumpan ligger på kylning och jag är taggad!!

Imorgon så kommer det stora styrkeprovet, då är det nämligen dags för det årliga julfirandet med den andra sidan av släkten. I egenskap av skiljsmässobarn blir liksom julfirandet ganska omfattande. Julfirandet imorgon tar nog priset, ett tjugotal människor som alla på något sätt är besläktade med mig skall försöka ha trevligt tillsammans under ett antal timmar. Det är en riktig "tomten är far till alla barnen"-känsla där samtliga (utom jag) är nyskilda, omgifta, nygifta eller nyfödda... jösses Amalia, jag blir helt snurrig!

En sak i taget dock... Nu är det först dags att stajla sig inför kvällens eskapader!!


God Jul!

Trots en viss brist på julkänsla (åtminstone för min del) vill jag önska er alla en riktigt god jul. Jag hoppas att ni har varit snälla hela året så att tomten är riktigt givmild!!

Nu är det dags för årets julbad sen följer väl den gamla rutinen... farmor och faster kommer hit, farmor påstår att vi har en så snygg gran att den borde vara med i Eskilstuna-Kuriren, julmat, gnäll på bror David att han bara äter köttbullar och potatis och att han vid snart 30 års ålder borde vara stor nog att provsmaka sill, klagomål på att inte Arne Weise sitter i rutan och tänder ljuset, Kalle Anka, pappa tycker att det är dags att öppna julklappar, Sofia svirar om i tomteluva och  delar ut klappar, alla sura på farmor för att hon sliter upp sina julklappar och inte öppnar i tur och ordning som alla andra... farmor sur över att hon inte har några julklappar kvar att öppna, farmor vill ha Irish Coffee, Sofia fixar, farmor gnäller över att grädden är för hårt vispad, farmor och faster åker hem, David åker iväg på fest, Sofia sur över bristen på familjekänsla och tjatar om att det borde spelas spel som i normala familjer, David sticker i varje fall, Sofia, pappa och katterna tittar på film och knäcker nötter.

En helt vanlig jul är helt enkelt att vänta! Underbart! :)

Här är vår julgran förresten, den kläddes igår kväll av undertecknad.

Välmående?

Det är alltid roligt att komma hem till hembygden och vandra runt en sväng på stan och träffa på gamla bekanta och dagens shoppingtur i centrala Eskilstuna var inget undantag.

Det var bara en sak som gjorde mig lite konfunderad... Tre oberoende personer som jag träffade på anmärkte att jag såg väldigt "välmående" ut. Hmm... Vad menas med det egentligen? Att man har blivit smygfet??


Kontaktbar

Äntligen funkar min telefon!!

Alla vänner och bekanta: Jag är nu nåbar på mitt gamla nummer igen, yeeha!

Julstök

Nu är det jul här i vårt hus...!

Tänk att det är jul igen, det är ju så mysigt! :) Och ikväll är det dags för den traditionella julstökskvällen, det är mycket som skall fixas, köttbullar, julskinka, sill, knäck... you name it! Och så var det ju där där med det jävla Bingolottot... jag är emot det varje år, men pappa är väldigt svåövertalad vad gäller att skippa skiten... jaja, det blir väl som vanligt att jag får sitta med femtioelva dubbellotter och försöka hänga med... Vad gör man inte för julefriden??!! :)

Nu nska jag försöka få igång min mobil, vilket inte går något vidare... Abonnemanget måste aktiveras, men det verkar gå så där med den saken. Det är lite av en ångest att vara mobillös. Jag har ju dessutom en massa "God Jul"-sms att skicka!!

44180-678

Rymdfeber

Herregud vad komiskt det är att iaktta denna rymdfeber som svept över landet medan jag har varit borta. Helt galet. Det är ju som att leva på sextiotalet! Folk verkar helt mångalna... När hände detta??

Jag menar, dom har ju tom skickar upp hundar i rymden för snart ett halvt sekel sedan, varför är det så enormt att det här händer nu? Jag greppar det inte riktigt...


Välkomna till EU!!

Apropå saker som hände under min anti-bloggningsperiod...

I torsdags förra veckan besökte jag en lustig tillställning i Bryssel. Det var Kommissionen som anordnade en liten cermoni för att välkomna Bulgarien och Rumänien in i EU. De blir EU-medlemmar från och med 1 januari. Självklart ville jag och min praktikantkollega Lina vara med och fira. Och vilket firande sen då! Vi fick flaggor att vifta med, och det gjorde vi energiskt. Sedan blev det tal, och inte vilka talare som helst... Kommissionärpresidenten Barroso och utvidgningskommissionären Olli Rehn liksom Bulgairen och Rumäniens premiärministrar var på plats.

44180-677
Oj, vilket högtidligt ögonblick. Längst till höger är Olli Rehn!


Barroso

Som kronan på verket skulle Barroso och Rehn "unveil a huge ginger bread EU-map, where Bulgaria and Romania will be added on" (dvs avtäcka en gigantisk EU-kartspepparkaka), ni kan ju förstå att det var en hysterisk feststämning. Mitt i allt detta blev jag sedan intervjuas av rumänsk tv... Ungefär så här gick dialogen:

Rumänsk reporter: Hello, whats your name and where are you from?
Jag: My name is Sofia and I am from Sweden.
Rumänsk reporter: Why are you here?
Jag: I am here to welcome Romania and Bulgaria to the European Union. And I am very excited about this huge ginger bread cookie!!
Rumänsk reporter: Thank you very much!

44180-676
Jag och Lina framför pepparkakan.

Festligheterna tog inte slut där. Sedan skulle hela församlingen hålla händer och bilda "the longest human chain ever"... Kedjan skulle starta med kommissionärerna och "sedan sträcka sig ut över Europa", här avvek jag och Lina för det började bli lite väl pinsamt, och inte fick man smaka av pepparkakan heller. Men festligheterna fortsatte och fortsätter kanske ännu...

However, jag hoppas att Bulgarien och Rumänien känner sig hjärtligt välkomna in i gemenskapen!!

Här kan ni se lite mer bilder från äventyret (som inom kommissionen benämndes "the ginger bread event").


Julklappsshopping

Eftersom jag har varit ute ur bloggvärlden i över en vecka så är det ju en massa saker som jag borde skriva om... fast så här i efterhand så är det svårt att komma ihåg exakt vad... Den sista veckan i Bryssel var fylld med en aktivitet, det var ministrar och möten till höger och vänster, mottagningar och julavslutningar om vartannat! Och så en massa julklappsshopping förstås... trots att jag ju hade bestämt mig för att skippa det i år... hmmm... det funkar aldrig!

Mitt i allt julklappsshoppande passade jag på att köpa lite julklappar till mig själv oxå, såsom den här tjusiga klänningen till pangpriset 19€!! I ♥ it!!

44180-674

Den kanske får debutera på nyårsafton när jag ska på stort kalas? Iofs så är det 50-talstema på festen, och klänningen har ju onekligen visst femtiotalsstuk, eller?  Tror ni att den funkar?

Tillbaka till tundran

Och så var man hemma i Sverige igen! Det var ju tom lite snö på marken när jag landade i natt, wonderful!

Det känns underbart att vara hemma (även om det ju bara är temporärt) , det konstiga är att så fort man sätter foten innanför dörren så är det som om man aldrig varit borta, trots att det ju faktiskt har gått fyra månader i utlandet!

I natt sov jag med min katt Texas hela natten, very cozy... Och idag bär det av till hufvudstaden. Först en praodag på UD och sedan hem till syster, jag ska jag få följa med och hämta Samuel på dagis!! Det här kan bli en underbar dag! :)

44180-67344180-673

I´m alive!

På grund av tekniska omständigheter kan jag inte längre blogga från jobbdatorn... :-( 

Jag lovar att komma tillbaka så snart tillfälle ges, jag har massor att berätta... t ex har jag blivit intervjuad i rumänsk TV och träffat ytterligare en minister!  :-)

Au revoir! /Sofia (via sin mamma)

Dagens produkt

Alla som arbetar inom EU:s institutioner (vilket lyckligtvis även inbegriper praktikanter) får nästan 30% rabatt på en alla produkter på en stor sminkkedja. Helt fantastiskt. Idag kände jag att jag förtjänade lite nya produkter och införskaffade bland annat den här, "Clinique moisture sheer tint", för endast 20€. En lätt underlagscreme ska det tydligen vara. Den verkar väldigt bra, men jag återkommer med recension! Utöver den massiva rabatten är de väldigt generösa med gratisprover, helt underbart!!!
44180-672

Movies

Det är verkligen underbart att gå på bio. Jag har varit på två fantastiska filmer den senaste veckan, i fredags var jag, Helena och Maria på Babel och igår var vi ett gäng härifrån reppen och såg Borat.

Babel och Borat. Som natt och dag. Men lika underbara.

44180-67044180-671


Mer sminktips för män!

Titta här!

Veckans vintips!

Så här i Nobel-tider har Lars passande valt att tips om ett lite elegantare vin. Mot sina principer bjuder han dock även på en budgetvariant  i "bag in box"- format, ve och fasa... :) Enjoy! /Sofia


44180-666



KOSTSAMT...

44180-667
Skulle du måhända vilja slå på stort och gå via Banken till Bolaget bör du diskret lägga fram en lapp till kassörskan med följande nummer 89002B alt. 83412B. Hon ber dig då vänligt men bestämt - dock med lite tillgjord respekt - uppsöka vinrutan på butiken vid Regeringsgatan, naturligtvis i huvudstaden. Eftersom hon insett att hon endera har att göra med en riktig sommelier eller möjligtvis en bulvan för den ryska maffian avslöjar hon inte att din prislapp kommer att bli minst fyrsiffrig (beror på hur många pavor du behöver).

Du har alltså visat intresse för en av de fem mest sägensomspunna slottsvinerna från Bordeaux. Här snackar vi världsmästare och inte något enkelt pimpel. Det är Chateau Latour, nothing less! Vi håller oss självfallet till Jantelagen även i denna svåra sund av oansvar och tänker oss bara en halvmogen 2001:a, men ändå 3990.00 sek för första vinet och 986.00 sek för andra vinet. Men, nu smakar det verkligen inte kattpiss!

Den fylliga doften ger det väl utvalda sällskapet runt bordet en varm känsla av exklusivitet och den mörkröda tegeltonen blandas harmoniskt med skenet från de tjocka liljeholmsljusen, för att inte tala om den ännu lite kärva kolasmaken som sakta övergår i papperstorr kubansk tobak. Åh... vad du känner dig bortskämd och långt borta från BiB-andet. Njut för fan, once in a lifetime!



PRISVÄRT...
44180-668


Living in a box... Trots att jag tycker att "bibandet" är en farsot på många sätt och vis måste jag tillstå att det senaste tillskottet till denna bulkhantering av ädla druvor är ett ganska trovärdigt alternativ, nämligen Alain Brumonts Torus (nr. 2261, 196.00 sek.). Här har faktiskt en av Frankrikes stora vinmakare hittat en harmoni mellan vinets starka karaktär och det något plastiga förpackningen.

Torus baseras på den för sydvästra Frankrike lite unika druvan Tannat och är lillebror till Brumonts mer prestigefyllda viner: Chateau Montus och Chateau Boucassé. Smaken är örtig, strikt, ungdomlig, modern och full av lakrits och mynta. Häll upp i karaffen och se till att detta mulliga vin uppnått tillräcklig temperatur, cirka 18 grader, innan det hamnar i det generöst yppiga glasen (det måste finnas plats i glaset för manuell syresättning).

Här pratar vi alltså om ett vin med volym och styrka som bäst paras med den blodiga köttbiten, nöt eller vilt. Skål tamejfan!

Nätshopping

Jag har haft lite abstinens från nätshopping under hösten. Har liksom inte riktigt litat på den belgiska posten vad gäller leveranser och dylikt. När det nu bara är två veckor kvar till hemkomst kan jag inte hålla mig längre. Med hjälp av min kära mamma (som skötte beställningen via telefon från Bryssel) kommer förhoppningsvis dessa fina plagg ligga i en vit och röd H&M-påse och vänta på mig när jag kommer hem!


Allt var riktiga fynd, drygt 400 riksdaler för hela kalaset, oslagbart! :)

Tack Hanna för tipsen om H&M:s stora rea, wonderful!

The life of an intern

Jag tänkte bjuda på en liten tjuvkik mitt i vardagen. Här får ni se kontoret, the second home....



Den ambitiösa praktikanten sitter och arbetar flitigt.


Oj, vad hon skriver!


Helena delar kontor med praktikanten.


Kontoret är fint utsmyckat med en albansk flagga.


Det är viktigt att ha en skosamling på jobbet, praktikanten är alltid redo för plötsliga skobyten! 


Sofias sommarminnen

Idag har det varit en fruktansvärd dag, åtminstone vädermässigt. Kallt, regnigt och storm. Jag tror att det även kallas belgisk vinter. Hur som haver... Nu har jag suttit den senaste kvarten och tittat på gamla bilder och drömt mig bort... till sommar och sol. 

Här är några av mina bästa sommarminnen från sommaren 2006


Picknick i Stockholm med några av mina bästa vänner. Vin och couscoussallad och efterföljande utgång i Stockholmsnatten. Varför är det så mycket roligare att gå ut och festa på somrarna?


Resultatet av pappas och min smultronjakt. Vi hittade verkligen sjukt mycket smultron... Mums!


Samuel var så tuff och glad när han fick åka traktor med morbror David. Han har pratat om "aktor" dagligen sedan dess.


Picknick på Eskilstunaån. Eskilstuna är inte så tokigt ibland. Trots allt. Sommaren där var faktiskt riktigt kul!


Jag och Mange på båtutflykt till Birka, sommarens varmaste dag. Mange fyller år idag förresten, grattis grattis!


Karro, Kirsti och jag på Lena PH i Parken Zoo. Årets kanske näst varmaste dag, och vi var bakfulla tillråga på allt... Efter konserten bar det av raka vägen till Vilsta för kvällsbad. Mycket välbehövligt.


Sofia och jag på utflykt till Strängnäs, årets kanske tredje varmaste dag. Gud vilken mysig utflykt det var. Mariefred och Strängnäs är mina favoritstäder av mindre format.

 
Campingutflykten vid Båven nära förstöras av ett gäng nyfikna kor. Vid den här utflykten hittade vi för övrigt nästan hem till Göran och Anitra, se här.

Åhh... nu längtar jag nästan ännu mer efter sommaren!!

Dagens ministermöte

Jag borde nästan lägga in en ny kategori här på bloggen, "dagens minister" så många ministrar som jag tycks springa på. Idag träffade jag finansminister Anders Borg när jag satt och skrev rapport på rådet. Herr Borg var lika trevlig som de andra ministrarna jag träffat. Han hade mörkgrön kostym på sig, det var ju lite annorlunda.

44180-653

Stackars människa

Det här är en av mina värsta mardrömmar. Stackars karl!

Saker som jag längtar efter...

När man har varit hemifrån i över tre månader och det börjar nalkas mot jul så känner man att det faktiskt inte ska bli så tokigt att komma hem en sväng trots allt. Jag börjar nästan längta lite, i varje fall efter en del saker.

Förutom speciella människor (läs vänner och familj) längtar jag efter följande:

♥ Mitt badkar
♥ Min bastu
♥ En soffa och en tv där det visas odubbade program
♥ Skog
♥ Riktigt lösgodis
♥ Mina katter, Texas och Vegas
♥ Mammas mat
♥ Torsdagskvällar med efterlyst och insider
♥ Min säng med riktigt duntäcke och sköna kuddar
♥ En ugn (paj och potatisgratäng here I come!)
♥ Snö

Julklappstips

Jag älskar julklappar, det är det första jag vill slå fast. Trots att jag blivit (ganska) stor är det fortfarande en av julens absoluta höjdpunkter.

Det jag inte gillar däremot är julklappshysteri. Det är julklappstips hit och dit, trängsel, gnäll och konkurrens i vem som kan hitta på de roligaste  och vem som fick de dyraste klapparna. Dessutom känns det i allmänhet väldigt osmakligt med en sådan enorm konsumtionshysteri när man vet hur världen i övrigt ser ut.

Jag har därför kommit på temat för årets julklappsinköp för min del, allting skall antingen vara egentillverkat eller köpt från en välgörenhetsorganisation. Nästan alla större (och säkerligen även mindre) välgörande organisationer ordnar nämligen olika sorters basarer och säljer saker till till förmån för viktigare ändamål så här i juletid, så det är bara och passa på! Har man inte lust att springa på en massa välgörenhetstillställningar så kan man i enkelhetens namn sköta all sin julklappsshopping på den
här sidan. Där finns något för alla, inklusive julkort och pynt och hela den biten.

Det här temat har bara fördelar. Även om presenten inte går hem hos mottagaren så behöver man inte känna att man har slängt sin pengar i sjön. En så kallad win-win situation!

Följande organisationer tänkte jag stödja i och med årets julklappsshopping:

44180-65244180-65044180-651

Bad blogger

Jösses vad slö jag har varit på bloggningsfronten lately....

I fredags var det julfest här på reppen och den har tagit en massa tid och kraft. Jag har helt enkelt varit tvungen att prioritera bort sömn, mat, socialt liv och bloggning. Igår tog jag igen de två förstnämnda. Bloggning och socialt liv är del av veckans projekt.

Ber om ursäkt och lovar att återkomma med en come back very soon!