Dagens produkt

Alla som arbetar inom EU:s institutioner (vilket lyckligtvis även inbegriper praktikanter) får nästan 30% rabatt på en alla produkter på en stor sminkkedja. Helt fantastiskt. Idag kände jag att jag förtjänade lite nya produkter och införskaffade bland annat den här, "Clinique moisture sheer tint", för endast 20€. En lätt underlagscreme ska det tydligen vara. Den verkar väldigt bra, men jag återkommer med recension! Utöver den massiva rabatten är de väldigt generösa med gratisprover, helt underbart!!!
44180-672

Kommentarer
Postat av: Anonym

vad bra!! jag väntar med spänning på recentionen!!
Vilken kedja är det ni har rabatt på? Är det hemligt eller?

2006-12-13 @ 16:03:41
Postat av: Fia

Aaaaah! Jag vill ha lite! Du får gärna knipa åt dig lite gratisprover, en perfekt julklapp! Det är ungefär detsamma som när du "hittade" det där schampoot på Lagerhaus i Göteborg.. Men låna får man! Jag ska jobba i mellandagarna, har börjat jobba på Coor nu. Det verkar jättebra! Har fått en mail-adress också, lyckan är gjord! sofia.brus@coor.com Ser fram emot en massa mail. Kan du inte ringa någon dag? Long time no talk! Det är en massa intriger, haha! You know what I mean!

Snygga kläder förresten! Med tankte på det har jag hittat en klänning jag ska ha på mig på nyår. En av farmors, jag är väldigt vacker! Den är inne på Kemis, sen är jag redo att svira på mig den! Hittade inget till dig, tyvärr!

Jag var på Fredriks eximination i tisdags i Stadshuset. Väldigt trevligt! Hade en fin klänning, vart och fixat håret och var, enligt Fredriks mamma, finast på festen. Hon tog orden från munnen på mig =)! Nu har jag gått upp och ner för trappen i blå hallen. Tränade på att le, gå och hålla upp kjolen samtidigt. Inte det lättaste men nu är jag iallafall med på noterna när det väl är dags för mig!!

Vi åt mat i Gyllene Salen efter eximinationen, sen valsade jag lite. Shit vad jag är dålig på att dansa! Ska verkligen inte ge mig in på att försöka dansa vals när jag gifter mig..

Dags att dricka lite glögg!! Ses snart! Pussåkram

2006-12-16 @ 21:14:58
Postat av: Anonym

Hej, vad pluggar du??

Verkar jättekul att ha praktik i berlin, jag vill också!!

2006-12-19 @ 18:24:08
Postat av: Sofia

Anonym: Kedjan heter Ici Paris XL, och jag tror inte att det är hemligt. Detb är bra, dom har allt väsentliga märken. Foundationen var bra by the way, fast den luktar lite som snus!

Fia: Åh, vi måste prata snart så att du får berätta om nya jobbet och allt!!! Och så måste du lära dig stava... exAmination... ;) Puss

Anonym 2: Jag pluggar PolMag (dvs mest statsvetenskap), jag är i Bryssel, inte Berlin, men det är väldigt trevligt i vilket fall!

Postat av: Sminktips

Kul, ser fram emot recensionen!

2007-04-01 @ 18:35:00
URL: http://www.sminktips.nu
Postat av: Marcusmaria

Your site is best for specialist! i Like IT!

2010-04-15 @ 11:31:35
URL: http://marcusmaria.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback