Hello India!
Jag har glömt berätta en annan sak. Imorgon är det nämligen moi som åker till Indien med jobbet. Jag har aldrig varit i Indien förut så det ska bli otroligt intressant. Det blir nog en intensiv resa, både Delhi, Pune och Mumbai ska besökas på bara några dagar.

Är tillbaka om en dryg vecka, ciao så länge!

Glasögonorm

Jag har haft så mycket att stå i den senaste tiden att jag har glömt berätta att jag har gått och blivit glasögonorm. Jag är halv blind av naturen och har haft linser typ dygnet runt de senaste tio åren. Nu är det dock äntligen dags för lite syretillförsel till hornhinnan. Glasögon har införskaffats, två par till och med.

Se vad tjusigt:
(jag har dessutom inhandlat också en ny digitalkamera, major quality improvement):Den som inte håller med om att man ser smartare ut med glasögon, den ljuger.

Favoriter

Mina syskonbarn är mina änglar, dom är söta som socker, inte sant!? =)


Rosa period

Jag måste ha gått in i en rosa period. Titta vilken tjusig rosa dator jag har beställt! En liten LG X110, kostar bara 379 kr i månaden inkl. mobilt bredband från Telia, det kändes överkomligt. Det bästa, efter den fins färgen, är att det mobila bredbandet är inbyggt så man slipper det där bihanget som man annars ska koppla in, me likey!


Kalas

Så var man 26 år och går in en helt ny era av sitt liv. Den vuxna eran där man glömma allt vad ungdomsrabatter heter och där man inte längre kan komma undan med "ungdomssynder", på sätt och vis förfärligt kan tyckas men jag har bestämt mig för att gå in i mitt tjugosjunde levnadsår med huvudet högt. Eran av ungdomssynderi hade sin final i lördags då det vankades cocktailskalas med underbara vänner, fabulous!


Jag och mina vackra vänner dricker cocktails!

Reunion

I helgen vankades återträff med världens bästa gymnasieklass, E3, class of 2001 från Europaskolan i Stränkan. Vilka underbara människor som gick i den klassen, det var superkul att träffas igen och catch up lite på de senaste sju åren. Vi träffades hemma hos mig för lite vin, sen tapas och booty shake nere på stan, a fabulous night! Redan nästa vecka ska vi träffas några stycken igen och ha lite tacoskväll. Man saknar "the good old days" i Strängnäs, när klassen var som ens andra familj...

Lite bilder från evenemanget:

  
  

Fredagen den 3 oktober...

Var dagen då Sofia fick visa leg på Konsum för att hon köpte en folköl.

Jo, det är sant. Trots att jag inte varit under 18 på närmare 8 år så tyckte man hos min lokala konsumhandlare att jag skulle visa leg. Jag blev otroligt glad. Det var i rättan tid man fick en sådan förfrågan, precis när man börjat avscanna marknaden på antirynkkräm. Man ska tydligen börja använda sånt när man fyllt 26 år, och det gör jag om två veckor...

Det hela var egentligen ganska sorgligt. Jag var på väg hem från jobbet vid sjutiden i fredags. Jag var helt slut efter en veckas hårt arbete och orkade inte med några som helst sociala aktiviteter. Istället stannade jag alltså på Konsum och köpte en fryspizza, lite nötter och alltså EN 33cl folköl. En riktig ungkarlskväll vankades, och det var i samband med detta som jag då avkrävdes detta legitimerande. Om jag tyckte att det var ganska beklämmande när det gäller mig, tänk vad beklämmande om det faktiskt hade varit en 17-årig tjej som skulle fira av en ensam fredagskväll med biran och fryspizzan?!

Jag däckade hur som helst av min folkis innan ens den sista Idoldeltagaren framfört sitt nummer... Så var det med den saken! Man är tydligen ingen ungdom längre....

Well, nu sitter jag på Arlanda och ska bege mig till Bryssel på arbete, det blir korta helger när man måste åka ner redan på söndagen, men så kan det vara. Nu måste jag kila till gaten! Ciao!

Mediaflugor

Det finns fenomen som bara gör en trött och som gör att man vänder sig från den mediala världen...

Fenomen nr.1 "Finanskrisen"

- Jag orkar inte höra ordet "finanskris" en enda gång till, eller höra om vilken fara och färde man är utsatt för. Jag är otroligt less på hela skiten. Det är ju media som förvärrar hela "krisen" och som gör att folk inte kan sova om nätterna utan ligger vaken och tänker på sina arma pensionsfonder och sina huslån. Min personliga priovatekonomiska situation skiljer sig inte nämnvärt mellan nu och i våras (förutom att jag fått löneförhöjning, jippie!) Kommer finanskrisen hit så gör den. Det blir vi varse och får hantera den dagen. Det går ju inte att backa sig ur en annalkande lågkonjunktur, lite mer positivism tack. Domedagen står inte för dörren. Basta.

Fenomen nr.2 "Fadde Darwich"

- Finns det något tv- eller radioprogram där den där linslusen INTE har dykt upp de senaste veckorna? Karln är ju överallt och hela tiden och tjatar om hur synd det är om honom och hur hans liv fallit i bitar sedan han träffade "Dokusåpastjärnan". Det är ju beklämmande att se en fullvuxen karl vara så patetiskt självömkande. Jag minns mycket väl hur "Linda och Fadde" var med i "Sen kväll med Luuk" och hur Linda körde runt med sin lilla Fadde i en skottkärra, eller hur kärleksparet försökte rädda sin "image" i Youtube-köraren "The bitch tour". Fadde har ju varit minst lika mediakåt som "dokusåpastjärnan", skillnaden är att jag tycker att han liksom sjunker ännu lägre med den här boken... "Fadde -My story", årets storsäljare? I dont think so...

Sådärja, nu fick jag avreagera mig lite! Nu ska jag möta upp en kompis för lite sushi och VIP-shopping på Top shop!