Powerwalk med Palme...

Är riktigt nöjd med mig själv, för andra dagen i rad har jag varit ute och traskat så här på morgonkvisten... Gick in till stan och tebax, det tar ungefär en timme, perfekt morgonpromenad!

Har man bara mp3-spelare i öronen så kan man gå hur långt som helst! Jag lyssnade på en massa hits idag, så som "Macarena" och "Repa skivan" med Petter... Min kompis
Daniel har skickat över en massa schyssta hits som jag förde över till mp3-spelaren... råkade även föra över ett par gamla Palme-tal som han skickat till mig som mp3 till min "powerwalk-blandning", så det blev till att knata runt till Palmes tal "därför är jag socialist" och "om främlingsfientlighet"... Säga vad man vill om Palme, men han var en ruskig retoriker, hans tal funkade minst lika bra som Macarena att powerwalka till..! =)

44180-223    +   44180-224  = Lovely!


Kommentarer
Postat av: Lisa

Gooooooo Palmeee!

2006-04-06 @ 17:00:02
Postat av: Carolina

sofia, var inte du en hejjare på smoothiesar? jag drog ut mina visdomständer i måndags och nu kan jag bara äta soppa, så jag behöver lite tips på recept! kram

2006-04-06 @ 17:30:26
Postat av: Sofia

Lisa: Hehe

Carolina: Stackars! Min favoritsmoothie är 1 banan, frusna blåbär och hallon och vaniljyoughurt, det är riktigt smarrig!! Keldas färdiga soppor är annars riktigt smarriga, hoppas att du kan äta på riktigt snart, godis om inte annat! Puss på dig!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback