Slutkörd...

Jag är verkligen helt ihjäl efter gårdagens kick off och dagens arbetsdag... Jag däckade på sängen direkt jag kom hem och har varit dödsseg hela kvällen!

Gårdagens kick off blev i var i varje fall en stor succé! Sällskapsresetema är ju en klassiker som sällan slår fel. Hela kick offen var planerad in i minsta detalj, det hela började på kontoret med "inkäckning" (vuxenhumor... I know...) vi fick boardingcards och vaccinationer (lakritsshots) av tre läckra flygvärdinnor.Sedan bar det av till vår "Ärbuss" (mera vuxna ordvitsar...hehe), på "flyget" blev det självklart säkerhetsgenomgång, utdelning av förbeställd taxfree, filmvisning (inte helt otippat sällskapsresan) och hela baletten.


Jag och Sofia på Ärbussen

Lunchen fick vi i små boxar och brödet serverades som brukligt ur brödkorgar. Allt var frid och fröjd och stämningen var på topp (varje uttalande av flygvärdinnorna följdes självfallet av "ratta ratta raa", frågor om det finns svenskt kaffe på hotellet förekom flitigt och det var ett evigt tryckandes på juiceknappen...). Vid lunchen svidade självklart flygvärdinnorna om till serveringsoutfit:Målet för resan var "el Linkopingo" där företaget har en filial. Där slogs vi ihop med markpersonalen där som hade en guidad tour med oss och visade företagets alla bostadsområden där nere (deras kick off hade inletts med reseledarutbildning).


Jag och mamma på rundtur i "El Linkopingo"

Efter touren blev det, inte helt otippat, grisfest! Helstekt gris och obegränsade mängder sangria bjöds det på!

     

Självklart skulle företagsledningen spexa till det hela och sjöng en egenhändigt komponerad visa. VD'n var vid tillfället (och resten av kvällen för övrigt) klädd i en tjusig t-shirt med texten "Invalido":

  

Efter några timmar på dansgolvet med idel schlager-hits pumpandes ur högtalarna så återvände Ärbussen till Eskilstuna med ett stor gäng trötta medarbetare...

Det var som sagt en ganska tung dag på jobbet idag... :)

Men det var det iofs värt, man borde verkligen gå på Kick offs lite oftare!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Aldrig sett en hel grillad gris :)
Men det låter som en kuuul kväll. Och Sangria, yammie!

Postat av: Cassie

Haha, låter skoj :) Ha det toppen !

2006-06-17 @ 17:04:36
URL: http://champagne.blogg.se
Postat av: Sofia

Johanna: det var riktigt kul, och första gången jag åt helstekt gris oxå faktiskt! :)

Cassie: Det var skoj! Ha det så bra du med!!

2006-06-20 @ 07:40:42
URL: http://supersofia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback