Hälsningar från Högkvarteret!

Så var man i Eskilstuna igen och det känns som om man aldrig varit härifrån, allt är sig likt på gott och ont!

Kvällen har spenderats med brorsan och morsan, mamma bjöd oss på urgod middag, ngnslags tacoskyckling, hon är bra på att komma på roliga recept, min mor! Och nu sitter jag här med nån slags plasthuva med en massa hårtussar spretandes. Mamma håller nämligen på och försöker sig på en slingblekning av mitt hår. När jag bodde i Australien så sprang jag till frissan och gjorde slingor i olika färger för jämnan men här hemma blir man ju helt ruinerad om man skulle göra det, så vi ska försöka oss på den här hemslöjdsvarianten, hoppas att det funkar. Jag känner på mig att det kommer bli riktigt blont, jag kör numera efter devisen "the blonder - the better!"

Har även hunnit med en liten shoppingrunda här i stan, och det visade sig att Cubus var en liten guldgruva. Jag fyndade bland annat ett fint rosa bälte. Bilder kommer senare!

Apropå Cubus så hände där en lite rolig grej. Bredvid kassan fanns en skylt där det stod att de bjöd på ett par strumpor om kassörskan inte frågade om man ville köpa dem innan man betalt sitt köp. När min kassörska glömde fråga mig så var jag ju inte sen med att påpeka att jag borde få ett par strumpor. Tror ni inte att tjejen typ blev arg på mig, herregud det var ju hon som gjort fel!! Till slut fick jag mina strumpor och hon sa lite surt "ja,ja, slit dem med hälsan", jag blev ändå glad, jag menar två par gratis strumpr är ju inte fel! När jag kom ut ur butiken så upptäckte jag att kassörskan hade glömt dra 25% rabatt på två John Frieda blonde-shampon, så jag gick tillbaka och påpekade detta. Då blev hon arg på mig igen!! Först så vägrade hon erkänna att det ens var 25% rabatt... men jag hade ju självklart rätt, hehe, det var ju ändå nästan 50 spänn det handlade om, rätt ska vara rätt! Jag tror dock att jag ska hålla mig borta från Cubus ett tag framöver... jag är nog inte så poppis där längre!

Oj, nu måste jag skölja ur min slingfärg, annars ser jag snart ut som typ Christina Aguilera (not in a good way), hejsvejs!

Kommentarer
Postat av: Louise

Öhh, sådana personer borde inte jobba i affär. Hallå servicekänsla? Det är väl bara att ge dig ett par strumpor och vara glad, hon måste väl va medveten om skylten.. Samma med rabatten, bara att be om ursäkt och göra om liksom. Jag tycker absolut du ska fortsätta gå dit :)!

Postat av: Majsan

Christina Aguilera, det är väl inte det värsta öde man/kvinna kan drabbas av!

2006-03-23 @ 22:05:53
Postat av: Sofia

Louise: Hehe, nej hon var inte så service minded direkt. Dessutom tror jag inte att hon har hört talas om det där med att "kunden har alltid rätt"... =)

Majsan: Jo, ibland så tror jag faktiskt att det är det! Men min slingning blev fin, inte platinavit!

2006-03-24 @ 08:37:30
URL: http://supersofia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback