Ett mystiskt paket

Idag fick jag en avi i brevlådan om att jag hade ett paket att hämta på posten. Mystiskt, jag har inte beställt någonting... Tja, det är väl en gåva från en hemligbeundrare tänkte jag och gick iväg för att hämta paketet. Det visade sig att det (tyvärr) inte var någon kärleksgåva utan min första Buzzador-produkt!

Ni kanske kommer ihåg att
jag tipsade om Buzzador förrut? Där man registrerar sig och får hem produkter av olika slag som man ska prova, sen så ska man sprida "good will" om produkterna till sina nära och kära?

Paktet visade sig vara fyllt av Marabous nya kexchoklad (den som inte smular). Nu är min uppgift att äta godis hela helgen, hehe, närå, jag ska bjuda vänner och bekanta på chokladen står det! Jag har dock redan hunnit prova en bit själv, riktigt god faktiskt! Den påminner lite om såna där små rån som man har i glass till konsistensen, fast fylld med mjölkchoklad!

44180-370


Ett helt paket fyllt med choklad, vilken grej!

Kommentarer
Postat av: Carolina

kommer du ihåg när vi försökte fixa ett studiebesök på marabou i mina hoods upplands väsby och lars-åke tyckte det var en jävligt skum idé? haha

2006-05-12 @ 17:29:03
Postat av: Lina

Jag registrerade mig när du tipsade om det och fick också en hel låda :) Shit va glad man blev. Helt perfekt när man sitter och pluggar för fullt. Har dock gett bort de flesta med tanke på Beach 2006.
Tack för tipset Sofia!

2006-05-13 @ 11:16:55
Postat av: Linda

Det kunde ju varit värre om man säger så ;)

Postat av: Sofia

Carolina: Lars Åke var lite för pretto, ett studiebesök på en chokladfabrik är väl ALLAS dröm!

Lina: Det var så lite! Jag blev verkligen superglad oxå! Skulle behöva ge bort det mesta jag oxå, beach 2006 närmar sig verkligen med stormsteg!!

Linda: Hehe, det kunde ha varit MYCKET värre! :)

2006-05-13 @ 12:28:24
URL: http://supersofia.blogg.se
Postat av: Amanda

Vilken rolig idé, tror jag också ska gå med där!

2006-05-14 @ 14:18:41
URL: http://shopping.blogg.se
Postat av: Sofia

Amanade: Det tycker jag absolut att du ska göra!

2006-05-14 @ 22:18:23
URL: http://supersofia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback