Vårtrötthet

Jag tror att jag har drabbats av fenomenet vårtrötthet... Jag kan sitta och läsa en bok eller surfa lite på nätet när jag helt plötsligt bara känner "AH, jag måste sova nu, annars dör jag!!!" Och så slocknar jag på fläcken, som en klubbad säl, och drömmer skumma grejer. Typ att jag föder barn.

Är detta normalt? Det drabbar mig kanske tre gånger om dan.


Kommentarer
Postat av: Sofie

Hm... Du sitter hemma för mycket. Närmasre bestämt, du sitter för mycket i sängen hemma... Själv har jag suttit i skolan nu i 7,5 timmar... Puh, men nu är vi bra mycket närmare en färdig uppsats. Sidoantalet är nu uppe i 61 sidor, puh. Glömde betala för kladdkakan igår! Kram

2006-05-14 @ 17:19:27
Postat av: Maria

Har drabbats av precis samma fenomen. Slocknar överallt och när som helst, men särskilt då jag bestämt mig för at plugga. Förstör allt plugg. Nej, tacka vet jag att vara ute i vackert väder och slippa plugga... men det får bli efter tentan.. Problemet är bara att det känns som om det är så långt så långt dit..

2006-05-14 @ 21:28:39
Postat av: Sofia

Sofie: Imorrn blir det biblioteket som gäller för mig oxå, man får faktiskt mera gjort där. Och så är det så skönt och komma hem och känna sig ledig för en gångs skull!

Maria: Ibland så undrar jag om det är våren eller studierna som lockar fram tröttheten... tror faktiskt på det senare alternativet! :) Hoppas att pluggandet går bra för dig!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback