Julmarknad i Waterloo

I helgen har jag socialiserat med den svenska diasporan i Waterloo. En av helgens begivenheter var nämligen ett besök på svenska kyrkans julbazar i just Waterloo. Lina, Helena och jag begav oss iväg till dit för att äta lussekatter och pepparkakor, dricka glögg och julmust och insupa julstämning rent allmänt!

Med tanke på att det har varit 18 grader varmt här i helgen så hade den rätta julstämningen dock vissa svårigheter att infinna sig... Hur som helst, det är alltid supertrevligt att åka på söndagsutflykt!

På bazaren köptes det lotter (jag vann självfallet ingenting, men Helena blev ägarinna till en hmm... orginell kopparform att hänga på väggen) och fikades, mums! Det såldes dessutom svensk mat en masse. Jag var faktiskt ganska restriktiv (hade ju bränt en förmögenhet på de jävla lotterna) och köpte endast en flaska julmust. Julmusten inhandlades för €2.50, men värdet ackumulerades flerfaldigt med tanke på att kag var tvungen att gå runt och släpa på flaskan i flera timmar. Nu vet jag inte riktigt när jag ska våga öppna upp dyrgripen... kanske slår till på den nästa söndag för att fira advent!

44180-633
Svenska julpynt!

44180-634
Jag är väldigt nöjd med min julmust.


Kommentarer
Postat av: Carro Brucan

hej! du ser ut att ha kul! jag skulle gärna hälsa på dig nån helg nästa år innan du åker hem igen! förresten, jag gick förbi calle strand på östermalmstorg igår, vet du vad han gör i sthlm? jag såg honom när han typ hade gått förbi mig och han pratade i mobil, så jag kände inte att det var läge att springa efter.... haha. kram!

2006-11-28 @ 08:29:01
Postat av: Jennie

Vilken tur att man kan köpa julmust i Bryssel! Decembermånad utan julmust är inte kul.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback