V&R-jakt i Bryssel

Till alla er som svettats och trängts i H&M-butikerna på jakt efter åtråvärda Victor & Rolf-paltor kan jag bara ge er ett tips, bege er till Bryssel, här finns det massor med plagg kvar i butikerna... Modehysterin har ännu inte nått fulbältet!

Tyvärr så blev jag personligen inte så jätteimponerad av utbudet... De hallonröda och vita stickade tröjorna var förvisso superfina men alldeles för stickiga och luddiga. Man kan inte ha obekväma kläder! Sidenklänningarna var alldeles för formlösa och sladdriga. Gillade dock de svarta jeansen och den svarta stickade klänningen med lackbälte men bestämde mig ändå för att ligga lågt. Den hallonröda kjolen fanns bara kvar i microstorlekar annars hade den varit given!

På min H&M-runda upptäckte jag dock serien "Favorites selected by Margaretha van den Bosch", en svart drömklänning var tvungen att följa med mig hem. Axelbandslös, brett bälte och megapuffig kjol, underbar helt enkelt! Jag har inte shoppat på en halv evighet så jag var helt enkelt tvungen!
44180-611

Kommentarer
Postat av: Fia

Jag är inte heller imponnerad av Victor & Rolf! Kändes inte så himla speciellt alls! Kjolen var jättefin men den fanns inte heller kvar på H&M:et jag var inne på. Det var release kl. 10 och när jag kom på em var allt borta förutom ett par brallor och en tröja som hängde på en liten galge. Jag letade febrilt innan jag insåg att allt verkligen var slut!! Hallå, folk jobbar. Man kanske kan köpa in ett extra plagg eller två även om det inte är meningen att alla ska ha samma kläder! Två plagg kvar kändes som ett hån.. Bröllopsklänningen var kvar iaf, vem skulle köpa sin bröllopsklänning på H&M?!!

Vad kul att du fick träffa Calle Bildt! Du kommer säkert träffa honom igen!

Sa jag att det är 50-60-talstema på nyårsfesten? Spana efter såna plagg!!

Ta hand om dig! Puss

2006-11-13 @ 20:48:57
Postat av: Sofia

Fia: Man vill ju inte köpa grejerna för sakens skul om de inte är några verkliga höjdare! Undrar vad man ska ha på sig på nyår då? Vi kanske får ta en sväng till the ants?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback