One night in Paris!

44180-543

Det är faktiskt helt fantastiskt att bo så här mitt i centrala Europasmeten. Allt är väldigt nära, på bara ett par timmar kan man ta sig till Paris, London, Amsterdam, you name it! I helgen gjorde jag personligen slag i saken och begav mig en sväng till Paris med några vänner. Jag har bara varit i Paris en gång tidigare, och då bara en dag (och till råga på allt utan kamera så det finns inga fotografiska bevis på begivelsen).

Paristrippen var hur som helst en trevlig avstickare, med undantag från ett fåtal incidenter (vi fastnade ett par timmar i tullen på gränsen mellan Belgien och Frankrike på vägen dit och hela bussen och all packning genomsöktes med knarkhundar... vi hamnade sedan mitt i ett trafikkaos i centrala Paris där en bil stod i brand och lite sånt...) så var resan väldigt trevlig! Strålande sol bjöds det dessutom på och självklart hann jag med lite shopping!!

Förra gången jag var i Paris så var jag tvungen att välja om jag ville shoppa eller åka upp i Eiffeltornet eftersom vi hade så lite tid (självklart valde jag shoppingen, Eiffeltornet finns ju kvar nästa gång jag kommer tillbaka tänkte jag... och det gjorde det!!)

  

Unga och spänstiga som vi var så valde vi själfallet att ta trapporna upp (lite smått träningsvärk i vaderna idag bara...). På bilderna kan ni se på vilka lätta fötter jag knallade upp på. På andra bilden står jag och Joanna och tittar på utsikten, oerhört tjusigt!


Förutom Eiffeltornet så hann vi med lite övrigt turistande:

  


Kommentarer
Postat av: Carolina

hej tjejen, vad harligt det ser ut! sjalv ar jag i LA och shoppar, ska vara har i tva veckor! det ar inte sa varmt, det ar ju host har (dvs svensk sommar hihi), men jag kan sola lite... =) jag ska till UCLA i veckan och luncha med en kvinna som kanske kan anta mig till mastersprogrammet har! puss och kram Carro

2006-10-10 @ 03:01:27
Postat av: Sofia

Carolina: Guuud vad coolt! Jag håller tummarna för dig!

Postat av: Sandra

Paris är så mysigt, endast varit där en gång och nu blir jag väldigt sugen på att ta en weekend dit.

2006-10-12 @ 17:14:45
URL: http://sandiesandra.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback