Trivseldag

Idag ska vi iväg på trivseldag med jobbet, besök på en chokladfabrik står bland annat på schemat!

och sen så blir det middag ikväll, ska bli trevligt. Jag sitter och är lite stressad, jag har nämligen fått någotslags underhållningsansvar så jag försöker komma på lite roligheter till middagen... inte helt lätt! Får återkomma med rapport hur det gick! :)


Kommentarer
Postat av: Fia

Aaaaaa, lyssna på det här då! JAG ska börja jobba! Helt sjukt! Jag skrev in mig på Poolia för ett tag sen och så skickade jag in en ansökan om ett jobb i lördags. I tisdags pratade jag med Karolina på Poolia som sa att företaget var intresserade av mig så jag var på intervju på företaget igår. Å på den vägen är det!! Jag börjar nu på onsdag, helt galet!! En vecka efter! Det är iallafall på ISS som fastighetsekonom. Helt perfekt! Jag ska hålla på med redovisning och även om vi har gjort det i skolan så har jag ju aldrig gjort det på "riktigt". Lär väl få sova på kontoret. Det är en projektanställning under fyra månader som jag är säkrad, men de ska rekrytera efter det så vi får väl se hur det har funkat.

Hur som helst ska jag åka ner till Göteborg med två andra, också det på onsdagen och göra någonting där, stannar en eller två nätter. Första dagen ska jag flyga till Göteborg med ISS!!! Jag är livrädd!!! Inte för att flyga men för att börja jobba. Lilla jag...Hmm, är inte redo att bli stor än!

Imorgon ska jag träffa en på Poolia. Skriva på en massa papper och löneförhandla. Vet inte var jag ska lägga mig riktigt. Med tanke på att några av mina klasskompisar från Karlstad tjänar typ 100 000 kronor i månaden så...De är ju visserligen mäklare men ändå! Nä men jag lär väl kanske få en femtedel av det...

Vi hörs gumman, take care! Pussåkram

2006-10-26 @ 21:47:53
Postat av: Sofia

Ah!!! Vad underbart!!

Du måste maila mig och berätta mer!! Grattis!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback