En grej till....!

Jag har haft lite annat att pyssla med på sistone, så jag har varit dålig på att följa de inrikespolitiska turerna hemma i Svedala. "Folkpartiskandalen" har dock inte lyckats undkomma mig och jag känner att jag måste skriva ett par ord...

Eftersom jag inte är så jätteinsatt i själva frågan så kan jag ju inte säga så mycket om det... Självklart tycker jag att det är ett väldigt fult trick att spionera på sina konkurrenter med fuffens metoder och sådant borde det absolut inte sysslas med inom politiken!

MEN

Det som jag tycker är viktigast i hela den här debatten är att den allmänna rösträtten samtidigt borde innebära en allmän skyldighet att rösta, och att rösta utifrån politiska sakfrågor och ideologiska uppfattningar om vad man tycker borde vara det bästa politiska styret i landet.

DETTA BETYDER

Jag tycker att man ska rösta på socialdemokraterna om man är övertygad och kan ange argument för att den socialdemokratiska politiken är den politik som bör föras i Sverige och man ska i så fall inte låta sig hindras av att högt uppsatta socialdemokrater super sig redlösa och pucklar på vakter och kallar dem för svartskalle.

Om man tycker att Folkpartiet för den bästa politiken för Sverige så tycker jag att man ska rösta på Folkpartiet, även om det finns rötägg inom partiet som har använt sig av oschyssta metoder för att samla information om andra partiers valstrategier.

Det förekommer skit inom alla politiska partier och block. Gräver man tillräckligt djupt kan man säkerligen hitta våldtäktsmän som stöder centerpartiet, kvinnomisshandlare inom vänstern och mördare som sympatiserar med miljöpartiet... You name it. Kort och gott, jag tycker att sakfrågor och ideologi skall avgöra politiska val, ingenting annat.

Kommentarer
Postat av: Mange

Word!

2006-09-07 @ 22:01:10
Postat av: Gäddan

Instämmer med föregående talare...

2006-09-08 @ 08:55:55
Postat av: Anonym

Sant, just nu handlar det nästan mer om att slänga skit på varandra istället för att fokusera på politiken och framtiden.

2006-09-11 @ 08:11:17
Postat av: Karro

Bra sagt Fia!!

2006-09-13 @ 21:14:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback