Sälen, here I come!

image1149Jag har ett tag gått och oroat mig för hur nyårsaftonen skall te sig, alla dessa parmiddagar som verkar anordnas för att fira in 2008 lockar mig ytterst lite... Vad är det som händer?! Varför ordnas inte längre några röjarskivor av klassiskt manér!?

Well... min kollega Robert har förbarmat sig över mig, det fanns nämligen en säng över i den Sälenstuga som han och en massa vänner hyrt över nyår, och den är nu min! Great!! Dessvärre har Robert berättat att det är fyra par som upptar övriga bäddar... Well, det är tydligen omöjligt att komma undan fenomenet, men kul ska det bli! Och blir det för olidligt kan jag ju alltid ta en taxi till något slags högfjällshotell och röja loss till Markolioo och dricka shots... :)

Det här blir mitt livs andra fjällsemester. Den förra ägde rum vintern 1990, åtta år gammal skidade jag runt i jämtländska skogar och drack varm saft... 1990 var dock ett bra tag sedan... Jag har ingen aning om hur det här ska gå, jag kan verkligen inte åka skidor!! Senast jag försökte var i Vilstabacken i Eskilstuna någon gång på mellanstadiet, den gången ramlade jag och gjorde illa knät och en skoter fick komma upp i backen och rädda mig! Sedan dess är jag livrädd för skidor... Men man kanske kan hyra in sig på en pulka eller nått?!

Shoppinglista:
- Skidbyxor
- Handskar
- Mössa
- Underställ
- Champagne
- Markolioskiva
- Snow joggers

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback