Skotrix

Igår fyndade jag nya skor på Zaras slurea. Snygga svart pumps, wonderful. Precis vad jag behövde! Enda problemet är bara att dom är så trånga, fastän det är min vanliga storlek, i.e 38. Eftersom anledningen till att jag var tvungen att köpa ett par nya pumps var att mina andra har gått ut sig och blivit så stora att dom nästan ramlar av mina fötter så vägrar jag bestämt byta upp mig till 39:or.

Istället tar jag till trixet att traska runt i dom med blöta strumpor så att dom ska forma sig efter mina fötter. ett väldigt bra trix måste jag säga, även om det inte är så fagert direkt. Det gäller att hålla sig på sin kammare under processens gång. Men det funkar! (Om det är skinnskor vill säga)

44180-721

Som sagt... det ser lite halvdant ut.. :) (Men visst är skorna snygga!)

Kommentarer
Postat av: Charlotte

haha, bra tips..! :) Mina skridskor skulle man lägga i ugnen på 250 grader och sedan gå i dem inomhus i en timme. Då formade de såg precis efter fötterna också..

Postat av: A

Vill man vara fin så får man lida pin, heter det ju. Det går att ta dem till skomakaren också faktiskt. Där kan man lästa ut dem en smula. Men det kanske är svårt för dig att formulera på franska. Men snygga var dem i alla fall.

2007-02-04 @ 17:12:01
Postat av: Anonym

Glömde skriva att det är riktiga vuxenpoäng. Att slita ut ett par pumps på ett halvår alltså!

2007-02-04 @ 17:14:07
Postat av: Sofia

Charlotte: Vilken galen idé, med ugnen... fast alla knep är ju bra utom dom dåliga... ;)

A: I know, men det får inte vara hur pin som helst... Jag fattar inte vad som hände med dom andra, jag hann bara använda dom några gånger innan dom töjde ut sig...

2007-02-04 @ 20:51:08
URL: http://supersofia.blogg.se
Postat av: Fia

Jag har också provat det där med ett par blöta strumpor i! Jag minns att det var Lisa Axell som berättade tricket (du vet hon som jobbade i uppis på Nyfors, som hjälpte oss med Nyforsnytt). Hon tipsade när vi var där och simmade runt i poolen! Helt klart värt det!

2007-02-06 @ 21:10:51
Postat av: Sofia

Fia: Ja, det är verkligen ett guldtips! Kommer du (så här tretton år senare...) ihåg om det spelade någon roll om det vara varmt eller kallt vatten?

2007-02-06 @ 22:03:15
URL: http://supersofia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback