Tekniskt avancemang av fröken Sofia

Nu har jag inhandlat mikrofon och webkamera! Underbart, varför har jag inte gjort det tidigare? Det är ju jättekul att prata med folk via Internet, och helt gratis dessutom, kalas!

Nu ska jag försöka få kontakt med syster och Samuel, det är ju lite därför jag gjorde investeringen. Barn i tvåårsåldern har ju typ guldfiskminne och jag tänkte att om han kan prata med mig via datorn och se rörliga bilder på mig så borde jag registreras på hans långtidsminne så att man inte blir helt bortglömd mellan gångerna man kommer hem, smart va?

Kommentarer
Postat av: Niklas Eriksson

Använder du SKYPE eller MSN? Jag provade SKYPE men fick det aldrig att funka bra.
Så nu har lillsyrran fått grejjorna...
/Mvh Niklas

Postat av: kirsti

Hej vännen, ledsen att jag varit så dålig på att följa din blogg men nu har jag dator hemma så nu ska jag läsa den med glädje:)Jag bor ju i i Gbg nu... Kram på dig!

2007-02-17 @ 12:09:10
Postat av: kirsti

Hej vännen, ledsen att jag varit så dålig på att följa din blogg men nu har jag dator hemma så nu ska jag läsa den med glädje:)Jag bor ju i i Gbg nu... Kram på dig!

2007-02-17 @ 12:09:15
Postat av: Fia

Hejsan!
Haha, idag hade Fredriks lillebror vart inne och googlat namn (han är sjuk och är väl uttråkad som få tror jag). Gissa vad som ploppar upp när han söker på "Sofia Brus"? Joo då, jag ätandes rostbiff hos Karro och Daniel. Haha, helt galet! Ännu en gång påminns jag om vilka kort du har lagt upp på mig lite här och där. Skulle vilja ha en tribute till Sofia Brus snart igen! Å jag bjuder på de satans fula korten... tror jag!

Ha det så bra! pussåkram

2007-02-17 @ 18:46:32
Postat av: Fia

Jag kanske borde köpa en mikrofon och webbkamera jag också! Inte för att jag har minne som en guldfisk men det kan kanske vara värt att ha...

2007-02-17 @ 18:48:21
Postat av: Sofia

Niklas: Både och, det funkade alldeles utmärkt med båda. Helt otroligt, jag känner mig väldigt high tech.

Kirsti: Ja, det måste du verkligen, och så måste du oxå skafa web cam, jag är helt nne på det nu!

Fia: Haha, det är verkligen sjukt, men du får inte skämmas över bilderna, dom är ju fantastiska! Spring och köp mick och kamera, alla måste ha det. Nu!!

2007-02-18 @ 21:31:31
URL: http://supersofia.blogg.se
Postat av: Vemundsilja

Hi there and nice greetings from Germany. I saw this really good site and thought to sign the guestbook. So keep up the good work - I already added the site to my personal favorites.

2010-01-07 @ 11:28:29
URL: http://vemundsilja.blogspot.com
Postat av: betathome

Hi supersofia.blogg.se webmaster, i see many interesting point here
bet at home italia

2012-08-03 @ 05:05:49
URL: http://www.facebook.com/BetAtHomeItalia

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback