Produkter

image856Förra helgen gick jag in för att uppdatera sminkväskan lite, inte för att det kanske nödvändigtvis behövdes utan för att det ju är så kul! Det införskaffades två foundations, Loreals Cashmere Perfect och Isadoras nya mineralfoundationpuder. Två mycket lyckade inköp skulle det visa sig. Mineralpudret skilde sig för övrigt inte nämnvärt från ID:s, förutom priset som var knappt hälften (150 kr). Dyrast är inte alltid bäst!

image857Det lustiga med inköpen är ju att Cashmere Perfect är en foundation som blir till ett puder när man lägger på det, och Mineralpudret i sin tur, det är ju ett puder som blir det en foundation när det kommer i kontakt med huden... lustigt va? :)

Frågan är ju vad man helst vill ha, en foundation som blir ett puder, ett puder som blir en foundation, eller kanske ett så kallat krämpuder, som ju är en blandning redan från början? Svårt val!


Kommentarer
Postat av: Nadia!

Jag hade alltid den där Loreals Cashmere Perfect foundation förut, hur länge som helst. Mysigt att du har köpt den, den är faktiskt bra!

Postat av: Niklas Eriksson

Kostade den tuben 150 kronor!?
Hihi, tur man inte sminkar sig så ofta...

/Mvh från en
osminkad Niklas

2007-05-05 @ 22:43:54
URL: http://www.eriksson.org.uk
Postat av: Sofia

Nadia: Den är verkligen superbra!

Niklas: Ja, det är inte klokt och då är det en budgetvariant!

2007-05-07 @ 08:57:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback