En kväll på Operan

Igår kväll var det så äntligen dags för ballettäventyret på Operan. Det var premiär på "Kungliga ballettens höstafton" och vi var sju förväntansfulla som begav oss till den Kungliga Operan, stajlade till tänderna där röda mattan väntade! Fabulous!

Balletten var över förväntan och jag tror att alla var positivt överraskade av att vi inte lessnade eller somnade... :) Höstaftonen bestod av fyra olika framträdanden med lite olika teman, det handlade om allt från döden till... ja, jag vet faktiskt inte vad alla danser symboliserade, men tjusigt var det sannerligen!

Kändisspotting på Kungliga ballettens höstaftonpremiär:
- Kronprinsessan Victoria
- Elisabeth Tarras-Wahlberg
- Horace Engdahl

Här socialiseras i societeten vill jag mena... :)

Efter ballettbesöket gick vi runt hörnet och tog ett par drinkar på Operans Cafédel, så kallade Café Opera.

En väldigt trevlig kväll, ser redan fram emot nästa kulturevenemang!


Kommentarer
Postat av: Raymond

Hej Sofia
Jag snublade på din blogg o såg att du har bott i bryssel.. Jag har bott här i ca. en månad nu, har du några tips på bra ställen? restaurranger med svensk husmanskost? klubbar? osv
MVH
Ray

2007-11-10 @ 23:04:22
Postat av: Jenny

Hej! som personen innan mig skrev så hittade jag också din blogg av en slump, sökte på bryssel shopping och så kom den upp. undrar om du möjligen vet om smink är billigare i bryssel? och om du har tips på någon bra skönhets affär som säljer mycket smink (typ som KICKS) här i sverige?

2007-11-11 @ 20:21:34
Postat av: Sofia

Hej nyblivna Brysselbor!

Tyvärr så har jag inte så många bra klubbtips i Bryssel, var inte ute så mycket där... men "nedanför" Börsen finns många små mysiga pubar och restaurangerna vid St Boniface besökte jag många gånger!

Vad gäller smink så är det billigare än här, jag handlade mycket på Paris XL (det finns många sådana lite här och där), där finns alla märken!

Hoppas att ni trivs i Bryssel!

Postat av: Jacobmargrethe

Hello! If you want exchange links with my website, contact me please. I can install your link

2009-07-08 @ 12:45:34
URL: http://jacobmargrethe.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback