Kina

Ikväll har jag och min kompis Sofie bokat biljetter till Kina i sommar!! Vi ska hälsa på våran kompis Lina som flyttat till Shanghai och jobbar som arkitekt. Det ska bli så jäkla roligt!! Vi lyckades får tag i riktigt bra biljetter så det blir besök både i Shanghai och Peking, någon som varit där och som kan dela med sig av lite tips!?!?

 

ShanghaiPeking

Åh, vad jag längtar!! Och vilken hög-kalibersshopping vi ska ägna oss åt där borta, sy upp en massa klänningar och köpa sidensjalar och pärlor... =) Lina, ditt jobb är nu att hitta den bästa skräddaren att ta oss till så snart vi har landat!!


Kommentarer
Postat av: Hunden Sylvester /Alexandra

Vi åkte med ett resebolag som anordnande allt, om du kikar på denna hemsida så får du se exakt vart vi åkte i detalj: http://www.kinaresor.se/resor.asp?reseid=56. Det ger er också bra tips på vad man verkligen borde besöka!Resan hette Kina Express, då fick vi se allt det stora som finns att se i Peking. Kinesiska muren, himmelska fridens torg osv...I Peking shoppade vi på en stor marknad, "Silk market" tror jag den hette. Den var typ 4 våningar med bara kopior på allt, skor väskor osv.

Men de bästa kopiorna finns i Shanghai,(12tim från peking med natttåg) där går det försäljare ute på gatan i centrum som sen visar dig vägen till en affär som ligger bakom en annan typ.. Det är förbjudet där i Shanghai så det blir lite undercover..I Shanghai finns det mycket mycket. Vi var bara där 2 dygn så det blev shopping och en utekväll. När man kliver av tåget utanför stationen så brukar det stå folk som kan tipsa er, om hotell osv.Fråga om du vill veta nåt annat? Som att pruta tex. :-)

2009-04-02 @ 16:42:19
URL: http://hundensylvester.blogspot.com/
Postat av: Mamma

Men jösses så spännande. Tur du har en blogg så man får veta ett och annat :)

2009-04-02 @ 17:42:28
Postat av: Sofia

Hunden Sylvester: Tusen tack för alla tips, ska absolut undersökas!!Mamma: Ja visst, hinner man inte ringa så är det lika bra att outa nyheter här!

2009-04-02 @ 23:02:03
URL: http://supersofia.blogg.se/
Postat av: Jenny

Gissa om du kommer att få med dig en beställning?

2009-04-03 @ 08:05:44
Postat av: Lina

Copy market ar inte sa himla undercover har i Shanghai :) Vi ska nog se till att shoppa loss i nagon av de 4 stora. Tankte ocksa att vi skulle gora Glamour bar, Sin lounge and en och annan brunch pa Taikang lu. Lyxmassage pa Dragonfly kanske passar damerna? Ett besok i Financial center och blicka ut over staden fran hogsta utsiktsplatsen i varlden?

Vi ska nog se till att spacka schemat :)Kram

2009-04-07 @ 04:10:25
URL: http://linaikina.blogspot.com
Postat av: micke nSweet!Den andra bilden är dock Hong Kongs skyline, inte Beijing.

2009-04-07 @ 23:48:05
Postat av: micke nSweet!Muren, Förbjudna staden och Sommarpalatset är väl de tre måstena i Beijing.Det andra fotot är dock av Hong Kongs skyline, inte Beijing.

2009-04-07 @ 23:58:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback