Congratulations!

Ola, du är grym på Jeopardy!! Men jag visste inte att du gillade balett??!! Sedan när? Du får sluta vinna nu, jag kan inte fortsätta boka in varenda kväll på det här sättet...!

Nu ska jag kika på grammisgalan, jag är sjukligt avis på Carro som är på plats och härjar med alla kändisar! Ha en underbar kväll lilla vän!!


Kommentarer
Postat av: micke

Nä, det där med baletten visste inte jag heller. Undrar om det var allvarligt menat jag. En betydligt mer imponerande insats av Ola idag! Total dominans! Tjänade storkovan, och följaktligen tar jag för givet att han bjuder på öl nästa gång vi ses. :) Som tur är (?) får man väl bara vara med tre gånger i rad, så du behöver nog inte boka upp så många fler kvällar. Hej hopp!

2006-02-07 @ 22:59:14
Postat av: Sara

Hej! Ola du är bäst! Men litet minus på att du inte tänkte på att byta kläder till andra omgången :) Vi konstaterade i soffan (jag, jonas, micke) att man bör ta med extra kläder om man vinner hahahah Lycka till!
Sofia: jag är laddad inför lördagens äventyr

2006-02-08 @ 08:38:38
Postat av: Carro

morning sunshine! jag sjukt bakis idag, ska vara på universitetet kl. 10!! hu, men faan vad kul det var igår, jag drack hur mycket champagne som helst!! pratade bla med leif pagrotsky haha! han var jättesöt och skäggig, jag frågade vem han tyckte skulle vinna och han svarade timbuktu =).

2006-02-08 @ 08:43:42
Postat av: Sofie

Haha... Glöm inte att notera vilka kläder Ola har på sig ikväll... Och han vägrar fortfarande hänga med mig på en shoppingtur för att fylla sin garderob... Oförståeligt...

2006-02-08 @ 14:39:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback