Emeriti

Alla gamla Europaskoleelever som läser detta:

Ni måste gå in på Emeriti (föreningen för fd elever) och registrera er! Hemsidan är klar nu, det kommer nog bli alla tiders!
www.emeriti.se

Puss!

Kommentarer
Postat av: Josse

hmm...ställer mig lite frågande till Emeriti. Är du inblandad i det där och vet mer? Känns inte speciellt lockande att registrera sig när det enda som verkar räknas är om man pluggar eller bor utomlands...

Postat av: Sofia

Jag är lite inblandad... Anledningen till att man ska fylla i vad man har pluggat och om man har bott utomlands är för att man ska kunna utbyta erfarenheter och kunna få råd av varandra och så, så det behöver du inte ta så hårt på... Syftet med registreringen är att ha någonslags plattform att utgå ifrån om vi till exempel ska ordna återträffar och sånt, och så kan det hjälpa till om man vill hålla kontakten med alla gamla rävar som befinner sig när och fjärran!

2006-02-23 @ 21:25:55
URL: http://supersofia.blogg.se
Postat av: Josse

Ok...jag tycker ju iofs att det borde vara ganska relevant att ha en kategori där det går att fylla i info om man pysslat med annat förutom att plugga och flytta ut ur landet. Kan ju vara några som vill byta jobberfarenheter etc as well...du får gärna framföra mina synpunkter om det blir något sådant tillfälle för dig! Nu är det sängen som väntar här...kram och gonatt!

2006-02-24 @ 00:41:05
URL: http://jossebloggen.blogg.se
Postat av: Leo

Positiv tjej den där Josse? NOT.

Bra initiativ Sofia!

2006-02-24 @ 08:29:38
Postat av: Sofia

Josse: Du har rätt, jag ska framföra dina synpunkter till högre makt inom föreningen!

2006-02-24 @ 08:41:08
URL: http://supersofia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback