sjukling!

Jag är verkligen sjuk nu på riktigt... :( Det är inge kul alls...  Ögonen är helt vattniga, näsan är illröd och ansiktet är blek och glåmigt. Jag ser helt enkelt vidrig ut och känner mig helt hemsk!!

Vet inte riktigt hur det gick på nya jobbet, jag tror att jag gav ett något förvirrat intryck... det går verkligen inte att tänka klart när man har feber, jag gjorde bort mig lite och hälsade på samma människor flera gånger. Men är man sjuk så är man, nästa gång jag ska dit ska jag vara pigg som nötkärna och glad som en lärka, promise! Annars verkar jobbet helt ok, jag har fått titeln "vikarerande förvaltningsassistent", det låter ju ganska tjusigt, även om jag hittils bara matat in en massa uppgifter i datasystemet!

Det värsta med att jag är sjuk (förlåt, jag är alltid väldigt ynklig och självömkande när jag är krasslig, jag kan inte låta bli...) är att det är den mest opassande tidpunkten någonsin, jag har extremt mycket att göra... och som student är det tydligen inte tänkt att man ska kunna vara sjuk. Jag har fortfarande deadline imorgon klockan 10.00, även om jag skulle vara magsjuk och spy ner hela sängen på kuppen... Helst av allt vill jag bara krypa ner i sängen och tycka synd om mig själv, men nu måste jag sätta fart med läsrapporten. Har redan skrivt klart den sammanfattande delen, nu är det bara det värsta kvar... problematisera ett fåtal utvalda delar, diskutera och ifrågasätta samt analysera den vetenskapliga kvaliteten... Det är ungefär vad jag är minst sugen på att göra just nu i hela världen, typ!

Kommentarer
Postat av: Linda

Lider med dig gumman! Och nej, det gör inget att bli ynklig när man är sjuk - det är en rättighet när man är sjuk!! Hoppas du blir bättre snart och att rapporten går bra!

2006-02-27 @ 19:37:44
Postat av: Supporter

Du kommer att greja detta!

2006-02-27 @ 21:18:15
Postat av: Glömde

Stenen! I´m in you pocket, remember?

2006-02-27 @ 21:19:09
Postat av: Sofia

Tack vad ni är snälla, jag tror att det är kirrat nu, kanske inte ett VG dock, men nu ska jag zzzzova!! Puss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback