TRÖTT som fan!

Nu ger jag upp.... har knåpat ihop någonslags rapport, högst otroligt att dte blir nått högt betyg på den, men nu är den gjord i varje fall...

Nu ska jag sova... måste upp tidigt imorrn igen, jobb jobb jobb... Jag känner mig som en amerikansk white trash-morsa som måste springa mellan femtioelva jobb för att försörja alla kidsen i husvagen... =)

I själva verket vill jag ju bara säkra försörjningen av min framtida vårshopping... =)

Natti Natti!

Kommentarer
Postat av: Olof Molander

Hej!
Lina rekomenderade din blogg till mig, o jag måste säga att jag gillar den! Har också en blogg någonstans, men har inte uppdaterat den på JÄTTE länge, så det senaste inlägget är säkert flera månader gammalt...Men du verkar vara väldigt flitig på att skriva i din blogg! Kul!

Lite besviken dock att du inte skriver nåt om den svenska segern i hockeyn! Matchen var underbar! hur nervöst som helst, men oj vad skoj :) Men om du inte såg den för att du pluggade så....hmmm...nej, lite besviken ändå.

Läste också att du har varit i Australien! Jäklar vad skoj! Sjävl var jag i France förra våren, men det är inte alls samma sak! Vill också till dit! :(

Nej nu ska jag också sova, måste också upp tidigt imorgon o träffa min syrra som är på besök från Schweiz...

Ha're bra!
Olof

P.S tröjan passar dig utmärkt!
P.S 2 http://www.aftonbladet.se/vss/telegram/0,1082,67065931_852__,00.html

Bröllopsinbjudan kommer snart...

2006-02-28 @ 00:56:20
Postat av: Sara

vårshopping är viktiga saker, så jobba på!!

2006-02-28 @ 08:38:28
Postat av: Sofia

Olof: Tack så jättemycket! Hockeysegern glömde jag visst att skriva om... jag satt ju på biblan helt världsfrånvänd! Du får hålla utkik på bloggen, Lina kommer snart att vara med på ett hörn! Länken var för övrigt underbar!

Sara: Ja, det är verkligen viktigt!! =)

Postat av: Augustkornelia

really good site!!

2009-02-12 @ 10:30:05
URL: http://augustkornelia.myblog.de

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback