Free Katie!

44180-55

Ju mer man man
läser om det här paret desto räddare blir man och det står alltmer klart att Katie Holmes, en talangfull, söt och ung skådespelerska föll offer för sin egen tonårsdröm och numera är kidnappad av en ondskefull och kontrollerande alien! Man behövde ju bara se det där stolpskottet Cruise när han var gäst på Oprah Winfeys talkshow i juni för att man skulle hajja att nånting inte stod riktigt rätt till... Man kan tala om medelålderskriser hit och dit, men jag misstänker att det i det här fallet är allvarligare än så. Karln är tamigfan inte riktigt klok!

Och nu ska kvinnan snart föda hans barn oxå, jag undrar oroligt hur många ögon den lilla varelsen kommer att få...

I och med besöket hos Oprah så stod det klart för omvärlden att något måste göras. Katie måste räddas. En global "free katie"-rörelse startades upp. Vill ni oxå stödja Katie så kan ni gå in på den här hemsidan. Här finns t-shirts, pins och muggar för dig som vill visa din support.

FREE KATIE, NOW!!!Bilden kommer från www.abc.net.auKommentarer
Postat av: Jen

Tompa Crusie är verkligen läskig. Jag har egentligen aldrig gillat katie heller (avskydde Dawson's Creek) men flickan förtjänar definitivt nånting bättre än den där galne scientologen. Free Katie!

Postat av: Linda

Håller fullständigt med dig Sofia! Sen Cocktail har det bara gått utför för Cruise (Curse som jag kallar honom)... Hoppas katie inser att hon hamnat i en tom-sekt som hon genast bör avsäga sig medlemsskapet i.

2006-01-25 @ 17:10:30
Postat av: Mamma

Karln har verkligen visat sig vara en ulv i fårakläder. Fy faan! Lär av denna historia!

2006-01-25 @ 18:31:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback