Jag vill bli frimurare!

Jag skulle vilja bli medlem av en hemlig orden, det verkar coolt! Och dessutom kan man tydligen utöva stor makt i hemlighet om man är medlem i till exempel frimurarorden, det skulle passa mig utmärkt!

Tyvärr så är det bara män som får vara medlem av frimurarorden, det är jätteorättvist! Tyvärr skulle det nog inte hjälpa mig så mycket om den den regeln skulle ändras, man måste även vara över 24 år (9 månader kvar dit för min del), kristen (det kriteriet skulle jag klara galant, jag är faktiskt både döpt och konfirmerad) samt ”känd för ett redbart leverne”.

Det är nog på det där med redbart leverne som det skulle spricka för min del, mitt leverne är snarare redlöst än redbart. Men de kanske inte är så noga på just den punkten.

Jag får väl helt enkelt starta upp en egen hemlig orden, där bara redlösa kvinnor är välkomna!! Någon som är intresserad?!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Gärna! Jag har ju till och med refenenser! (mamma)

2006-01-23 @ 16:15:54
Postat av: Sara

jag vill vara med!

2006-01-23 @ 16:26:44
Postat av: Petra och Emmi

Vi med!

Vi skrev i fel först. Det var Petras fel. Petra har köpt en ny häst. Den heter Opalens Friskus men kallas för Tobbe Trav. Emmi har köpt nya skor. Dom är röda med klack. Dom är jättefina.

2006-01-23 @ 16:40:06
Postat av: Sofia

Vad härligt, då har vi ju redan en liten skara, det här ska nog ordna sig!

Petra & Emmi: Kul att ni hittat hit och grattis till era shoppingfynd. Om man nu kan kalla en häst ett shoppingfynd! :) Det är ingen islandshäst den här gången eller?

Postat av: Petra och Emmi

Andreas och Martin var så snälla och hjälpte oss med länken. Petra var sugen på en lite större häst (läs: en som håller).

2006-01-23 @ 17:19:49
Postat av: L:G

Vi har redan en hermlig orden eller två faktiskt. dels lag 2 och dels hemliga orden "vi som äter lunch på olearys!

2006-01-29 @ 16:53:23
Postat av: Frimurare

Den svenska frimurar orden är inte en del av det originala begreppet "frimurare".

Vi som är riktiga frimurare, "freemasons", är förföljda av kyrkan även i moderna tid på grund av att vi är s.k. "heretiker".
Vi står för sanningen, och sanningen skrämmer kyrkan. Något mer om detta har INGEN inom ordern tillåtelse att uttala sig om.

Dessutom att det bara är män som får gå med i "hemliga sällskap" är rent ut sagt skitsnack!
I "the freemasons" finns det en hel del kvinnor.....

Jag avslutar med detta: Gör din research korrekt innan du uttalar dig!

p.s. Roosvelt var frimurare. d.s.

2006-05-22 @ 14:38:22
Postat av: Frimurare

Den Svenska Frimurareorden är den enda som har sanktion från frimureriet internationellt. Sedan att det finns en massa wannebees är en annan sak. Frimureri tillåter endast män ej kvinnor, det finns inget förtryckande eller nedvärderande i detta. Det är ungefär lika dumt som att män skulle få deltaga i "tjejvasan". Däremot finns det andra sällskap och ordnar för intresserade kvinnor, tex Rebecca orden.

Mvh Frimurare

2006-06-07 @ 11:04:30
Postat av: Janne

Hej!!!
Vad roligt att du super. Jag har en förening där vi super oss redlösa, spyr, skiter och pissar ner oss. Fan vi vet inte riktigt vad vi gör, men vi är skithäftiga, jag lovar!!! Vi har skitroligt. Du skulle passa där perfekt. Vad glad jag blir att du är sån härlig tjej som super så mycket. Självklart ska du vara med. Vi finns i Finspång, Stockholm, Skövde, Sundsvall, Malmö, Halmstad mm.mm.
Vissa i gänget har magpumpats, ha, ha, ha.
Tyvärr så finns det svikare i gängen som har gått över till AA. Några har lämnat in men vad fan visst svinn får vi räkna med bara vi får supa oss redlösa.
Jag är så impad av dig! Alltså, tar inte frimurarna in dig så är dom inte kloka.
Jag har tjejkompisar som är ute och super och raggar med deras morsor, fy fan vad häftigt!!!
Nä, nu ska jag gå och lägga mig, har supit hela natten men häftig är jag, det lovar jag

Ha de...
"Bättre brödlös än redlös"

2006-06-13 @ 07:19:54
Postat av: Jennie, Kiruna

Jag läste en gammal bok om att det var armenierna som på 1000-talet bilde de första frimurarordrarna i det armeniska kungariket Kilikien i dag sydöstra Turkiet, för att skapa alianser med olika korrsriddare och kungar runt om i regionen.

2006-07-10 @ 14:40:25
Postat av: Larz Gustafsson

Jag tar totalt avstånd från frimureriet.
De har avpolletterat Jesus.

2006-07-12 @ 14:51:03
Postat av: YAHBULON

du vet inte vad du snackar om.det finns kvinnliga oxå.
"eastern star".där kvinnor från aristokratiskt blod väljs ut för att para sej med männen målet är få 3rd generation freemasons children.,40+ grader frimurare är inblandade i blodiga ritualer där dom mördar människor.första generation frimurare tillåts inte gå högre upp än 33.men det finns 360 grader.vad har Hasse Aro,Yassir Arafat,Tony Blair, gemensamt? gissa !
alla högst upp generaler,poliser,domare, i hela världen är frimurare.1/6 av poliser i england är frimurare.högst up politiker,tony blair är 33 grader frimurare.det finns otroliga hemligheter om bibeln,frimurare är inte emot bibeln dom skrev den.

2006-09-05 @ 23:34:02
Postat av: Anonym

Det är ju så att Kopterna kom från centralafrika senupp till Egyptien där rosenkreuzerna ,Frimurarnao och andra s.k. ordnar bildades dom mest fanatiska judarna tillber Kopterna innan centralafrika kom kopterna från havet hälningar kajmal

2006-10-08 @ 20:07:23
Postat av: Anonym

Filosofiskt man säger attuniversum äruppygd på matematkOm man har en sträcka i luften och tankenär på 1 på ett ställe och sammtidigt på ett annat ställe är det ochså 1 eller är det filosofiskt om universum är uppbygd på matematik borde vi inte bara kunna tänka matematiskt , eller är vi inte en del av universum ? eller finns det ett andligt universum. kajmal

2006-10-10 @ 15:19:54
Postat av: Anonym

Tidsflödet livet flyter hela tiden genom olika dimensioner, när vi dör flyter vi vidare till en annan dimension Kajmal.

2006-10-19 @ 09:27:07
Postat av: Carsten Kristiansen

Det finns frimurarloger för kvinnor också. Se Det Internationella Samfrimureriet Le Droit Humain
Frimureri för kvinnor och män.

Samfrimurarorden är en internationell frimurarorden som upptar kvinnor och män på lika villkor och är öppen för alla ärliga och uppriktiga personer, oavsett ras, religion eller samhällsställning.

2007-03-15 @ 14:37:14
Postat av: Anonym

johanna vikar blogg. kajmal

2007-03-24 @ 11:17:28
Postat av: Larz Gustafsson

För en kristen, som tror på Jesus som den Ende Sanne Guden och Frälsaren finns det absolut ingen som helst anledning att engagera sig i något annat än just Denne Jesus och Hans budskap.
Den kristne pilgrimen betraktar spridandet av evangelium som en hjärteangelägenhet.
Då finns inget utrymme för medlemskap i hemliga ordnar eller politiska organisationer.
Dessutom är det ställt utom allt tvivel att frimureriet grundar sig på kabbalismen, som är en ockult lära.
Detta betyder att frimureriets målsättning är diametralt motsatt Guds Rikes program.
Kristus och avguderi kan inte samexistera.
Gud delar inte Sin ära med någon.
Hemlighetsmakeri är heller inget för en kristen.

2007-03-26 @ 19:09:45
URL: http://www.myspace.com/zluggo_pop
Postat av: Anonym

vi är drogismens offer. kajmal

2007-04-03 @ 19:44:29
Postat av: Anonym

väck andens hus.kajmal

2007-04-11 @ 12:05:05
Postat av: Anonym

gud är alla varelsers gemensamma andlighet. kajmal

2007-04-15 @ 08:44:29
Postat av: Jan

Den som är kvinna och vill gå med i en orden ska veta att det finns en orden för kvinnor. Det är Tempel Riddare Orden som öppnat en ordensavdelning för kvinnor som heter Tempel Byggare Orden. Det är bara att söka sig dit.

2007-05-07 @ 23:30:46
Postat av: Linda

Coolt Hmmm effter som bara män får bli medlemar i frimurarna, kan du testa att bli en vanlig murare :-0 (Plugga eller jobba så når du makt)

2007-10-08 @ 03:10:03
Postat av: Larz Gustafsson

Gud är den Han säger Sig vara i Bibeln, Hans Eget ofelbara Ord.
Jag vägrar att böja mig för liberalteologiska flummerier eller slugt uttänkta new age-fabler.
Fäderneärvda människomeningar contra Guds Egen uppenbarelse. Det är det det handlar om. Där går huvudmotsättningen, som vi sade i marxistiska kretsar på 70-talet.
Ljus eller mörker.
De kan aldrig samexistera i något slags twilight zone. Och inom frimureriet finns definitivt inte utrymme för ett enda stråk av det ljus som kommer från Jesus Kristus, Han som allena är Gud.

2007-10-21 @ 13:34:26
URL: http://myspace.com/zluggo_pop
Postat av: Puppet

Frimurare, döljer, manipulerar och kontrollerar sanningen till sin egen vinning. Rätt läskigt att inte änns medlemmar i lägre grad har en susnig om vad deras primära mål är. "Global dominans" och en ny värld ordning.
Men jag hoppas att allt spricker snart. För annars går humaniteten förlorad i vad dom kommer att kalla paradiset. Sök sanningen känn sanningen. Onska dödar för makt /puppet

2007-12-07 @ 16:38:26
Postat av: Sandernikita

I want to say - thank you for this!

2009-01-27 @ 08:14:22
URL: http://sandernikita.myblog.de
Postat av: UllaBella

Hej! Du kanske inte vet det, men i stora delar är frimurarnalogarna i det förteckta bara en klubb för herrar som sitter och utbyter porrinformation med varandra och tipasar om porrsajter. Till och med barnporrsajter. Alla är så naiva, tror det en herrklubb för fina men. Men i det finaste vattnet simmar de fulaste fiskarna, -tänk på det!

2009-04-06 @ 13:40:42
Postat av: Anonym som bara den

GÅ INTE MED I FRIMURARORDENDET ÄR EN HEMLIGORGANISATION SOM LURAR KRISTNA ATT KOMMA IN DÄR; NÄR NI KOMMER FRAM TILL 30:e GRADEN SÅ FÅR NI VETA ATT NI EGENTLIGEN BER TILL DJÄVULEN oCH MAN FÅR INTE LÄMNA BRÖDRASKAPET FÖR DÅ KAN MAN BLI DÖDAD - GÅR DU MED SÅ BLIR DET INGEN ÅTERVÄNDÅ. NI KOMMER HÅLLA PÅ MED KANIBALISM, KISTLIGGANDE OCH DIVERSE SATANISTISKA RITUALER OCH TRO MIG JAG KAN MIN SAK ETT AV MINA BÄSTA KOMPISARS FARSA ÄR FRIMURARE.SÖK PÅ YOUTUBE "FREEMASONRY IS EVIL" SÅ FÅR DU SE.BEHÅLL DIN TRO, TRO PÅ JESUS, ÄLSKA HONOM; LÄS BIBELN VARJE DAG (5-10min) OCH BE ALLTID I ANDEN (tackjesustackjesustackjesustackjesus).BY THE WAY:

ENDAST RIKA FÅR KOMMA IN I FRIMURARORDERN, LÅTER DET KRISTET? (JAY-Z, George W. Bush, Walt disney var alla frimurare)

2009-05-15 @ 17:39:53
URL: http://www.adgadgewt4t3636.com
Postat av: anonym som bara den

GÅ INTE MED I FRIMURARORDENDET ÄR EN HEMLIGORGANISATION SOM LURAR KRISTNA ATT KOMMA IN DÄR; NÄR NI KOMMER FRAM TILL 30:e GRADEN SÅ FÅR NI VETA ATT NI EGENTLIGEN BER TILL DJÄVULEN oCH MAN FÅR INTE LÄMNA BRÖDRASKAPET FÖR DÅ KAN MAN BLI DÖDAD - GÅR DU MED SÅ BLIR DET INGEN ÅTERVÄNDÅ. NI KOMMER HÅLLA PÅ MED KANIBALISM, KISTLIGGANDE OCH DIVERSE SATANISTISKA RITUALER OCH TRO MIG JAG KAN MIN SAK ETT AV MINA BÄSTA KOMPISARS FARSA ÄR FRIMURARE.SÖK PÅ YOUTUBE "FREEMASONRY IS EVIL" SÅ FÅR DU SE.BEHÅLL DIN TRO, TRO PÅ JESUS, ÄLSKA HONOM; LÄS BIBELN VARJE DAG (5-10min) OCH BE ALLTID I ANDEN (tackjesustackjesustackjesustackjesus).BY THE WAY:

ENDAST RIKA FÅR KOMMA IN I FRIMURARORDERN, LÅTER DET KRISTET? (JAY-Z, George W. Bush, Walt disney var alla frimurare)

2009-05-15 @ 17:40:30
URL: http://1251634tyg5ye5673635.com
Postat av: mie

BARA ETT TIPSSugen på att få gratis presentkort rätt ner i brevlådan på en valfri butik? Det finns en ny sida som är mycket lättare att samla ihop presentkort på, man behöver inte alls ha lika många poäng för att få hem presentkort som på övriga sådana sidor (till exempel gratisbio, gratisklader , gratismakeup, gratismode osv)Passa på att bli medlem nu, sidan har knappt några medlemmar vilket gör det mycket lättare för dig att få flera presentkort.Bli medlem här: http://www.freestreet.se/?r=872009-05-15 @ 17:52:07
URL: http://memie.blogg.se/
Postat av: "Anallytiker" som söker sanningen precis som de flesta

Hej ! Konstigt nog har en del frikyrkor låtits sig bedras och lurats in i den religiösa formen av New Age. Detta sker på ett listigt sätt. Genom att t.ex. bjuda pastorer och andra på resor till USA, där de lockas att tro på Trosrörelsens knäppheter. Livets Ord är ett svenskt exempel. Frimurare är representerade i de amerikanska trosrörelsekyrkorna. Konstigt att Halmstad har lurats så till att beblanda sig både med Frimurarskojare,t.ex. herr J.F. som är en f.d. Pingstpastor. Kolla t.ex. Pingstkyrkan, deras flumpastor. Eller han är sjuk. Något skumt är det i alla fall. De Frimurare som gått ur Orden känner vi respekt för. Man ska inte leva i ett mörker. Oftast har folk gått med i ordnar p.g.a. okunnighet. Ta reda på sanningen först,innan ni gör något ni ångrar sedan . Lycka till !

2010-02-17 @ 18:30:56
Postat av: M

"Anallytiker":

Menar du Pingst i Halmstad eller Pingst i Sverige, ang frimurerimedlem?

2010-11-17 @ 00:55:20
Postat av: simon

Det finns frimurarordnar även för kvinnor, fast inte Svenska FrimurarOrden.Men tror du skulel bli grymt besviken på att inte få se makten som du och många tror att VI utövar.Frimureri har inget med makt att göra, utan ditt arbete inåt.Alla kan bli frimurare, fast inte i alla loger. Det är upp till var och en att dra igång en egen frimurarorden finns ett antal olika i världen att välja på.Eller kan du gå den enkla vägen och hoppa in i Mariaorden eller liknande.Det viktigaste av allt är inte makt, utan den självinsikt man får. att man kan leva ett liv utan makt.2011-09-22 @ 19:03:12
Postat av: Hallänning

Det berättades om Pingstkyrkan i Halmstad . Den här J. F-g , f.d. andrepastorn , som blev rökare , gifte sig ,fick flera barn med L., flyttade m. sin fam, hade nytt förhållande m. annan kvinna ,skiljde sig , flyttade ensam tillbaka till H. , gifte sig m. en frånskild flerbarnsmor , skilde sig igen , flyttade igen ,gifte sig med en änka , flyttade t. ett grannland. Hänger ni med i turerna ? Ska tilläggas att han en gång på 60- talet orsakade en bilolycka ; hans bekant som skadades för livet i huvudet , men vännen vittnade falskt för Polisen , och J.F. fick behålla sin tjänst i P-Kyrkan .... Hm. Kan bara rekommendera just den Kyrkan om man vill ha vänner och bekanta .. Äkta Kristendom predikas inte alltid där just nu.

2013-05-09 @ 11:03:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback