Kung foo fighting...

Hur många gånger ska vi behöva se kungen göra bort sig innan det svenska folket tar sig samman låter Sverige bli en riktig demokrati där börd och blodsband inte besämmer vem vi ska ha som statschef?

SKANDAL!!

Jag fattar vitsen med att ha en symbolisk och representativ statschef, men ärligt talat? Jag tror att det finns dem som är bättre lämpade att symbolisera vårt vackra land än Calle Gurra! Om det var kungaval nu så skulle jag rösta på David Hasselhoff (inte för att han är svensk, men han har gjort ett väldigt bra jobb med att etablera sig på den tyska marknaden, jag tror inte att han skulle ha några svårigheter att vinna även det svenska folkets hjärta) eller  Lasse Berghagen! Hmm... det blir nog definitivt Lasse när allt kommer omkring...  Om Lasse Berghagen skulle återförenas med Lill Babs så skulle vi få värsta grymma kungafamiljen!!


44180-26   44180-25

Paret Berghagen-Svensson förenar folklighet och glamour = True Royalty!!


44180-28

Malin Berghagen, Järvsös motsvarighet till kronprinsessan Victoria?


Bilderna kommer från 
www.svt.se, www.sigtuna.se, www.lindblomman.se

Kommentarer
Postat av: Jenny

LYSANDE ANALYS AV LÄGET!

2006-01-11 @ 21:49:10
Postat av: Josse U

Hej Sofia! Inte direkt igår vi hördes, kul med bloggen! Ska läsa den flitigt och hålla ett öga på dig minsann =)Förövrigt var din outfit bild outstanding. KLART en vinnande sådan. Outfit alltså =) Om jag hade orkat ladda upp en bild nu hade du fått se en galet snygg tjej iförd nopprigt linne, trasiga för små jamasbrallor samt en härlig fotsid frottébadrock i hiskeligt gul/blått mönster över det hela =) Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback