Satans tvätt...

Min högsta önskan just nu vore, förutom att någon skulle göra frukost på sängen åt mig, att ha en tvättmaskin här i lägenheten... Alla ni som har egen tvättmaskin borde skatta er lyckliga, och alla som dessutom har en egen torktumlare borde nästan skämmas!

Jag ska tvätta idag... och det är alltid ett sånt jäkla meck. För det första ligger tvättstugan i grannhuset, för det andra är det vinter och minusgrader, för det tredje kan man inte boka en tvättmaskin, utan det är djungelns lag som gäller... Den säkraste tiden på dygnet för att få tag på en maskin är typ sex på morgonen när inga andra studenter är vakna och kommer man så mycket som en minut för sent när man ska ta ur de nytvättade kläderna ur maskinen så kan man förvänta sig att hitta den i en patetisk liten blöt hög på golvet.... och när man väl har fått tag i sina tvättmaskiner så kan aldrig vara säker på att man kommer få en torktumlare efteråt. Kort sagt: Det är ett helvete!

 


Kommentarer
Postat av: Jenny

Med ens så känner sig småbarnsmamman väldigt lyxig; egen tvättmaskin och även en tvättstuga med både torktumlare och torkrum som man inte ens behöver slåss om... Och inte behöver man klä på sig ytterkläder för att gå ner heller. PÅ med halsduken, fia, och ta med en bra bok, eller kanske den nya mp3-spelaren och en dricka så kan du ju ha en mysig stund i tvättstugan medan du vaktar din tvätt och paxar en tumlare!

2006-01-18 @ 09:46:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback