Äntligen hemma

Äntligen hemma!! Lite jobbigt att komma hem så sent, klockan är ju redan över åtta, å ändå så smet jag iväg lite för tidigt... tihi

Dagen gick faktiskt ganska smärtfritt, jag lagade kycklingwok med nudlar och delade ut, det blev gott och folk blev glada. De flesta människor är faktiskt trevliga och det är jättekul att stå och babbla med dem och utbyta recept med gamla tanter! :) Det finns ju dock undantag... jag förstår mig verkligen inte på vissa människor som inte verkar kunna bete sig!! Om jag till exempel blir tillfrågad om jag vill provsmaka någonting, helt gratis och utan krav, så blir ju jag jätteglad, och är man inte sugen så kan man ju åtminstone säga "nej,tack", men nej då... en del tittar bara ner på en som om man vore nån slags tjänstefolk och svarar inte ens på tilltal, jävla människor, jag får lust att trycka igen deras käftar med nudlar och kasta chilisauce på deras sönderblekta white trash-hår, grrrrrr.... Va fan tror de att dem är??

Lova att ni är snälla mot provsmakningsutdelare, tänk på att de ju oxå är människor!

Nu ska jag äta sallad med räkor och titta på "Du blir vad du äter", jag mår alltid så bra av det programmet... men om man blir vad man äter, betyder det att jag håller på att förvandlas till en räka då? Tihi.. :)

Kommentarer
Postat av: Carolina

vart var du någonstans?

2006-03-16 @ 20:32:35
Postat av: Sofia

Coop Forum!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback