Back to work!

Så var det dax å bege sig till dagens förvärvsarbete igen... Det är konstigt hur tiden när man är hemma går så fort, jag har ju varit hemma i över 12 timmar, men det känns mer som en dryg halvtimma, medan de nio timmarna jag ska jobba kryper sååååå långsamt...!

Jag funderar på att inte ta med mig min plånbok idag... det är livsfarligt att ha mig i närheten av Karamellkungens lösgodis så där... och särskilt de rödsvarta döskallarna... Jag köpte två påsar igår, med enbart döskallar... galet! Det värsta är att jag hade sönder min tand när jag försökte bita av de sega godisarna. En liten flisa från ena framtanden åkte bort och nu ilar det som satan!

Have a nice day!


Kommentarer
Postat av: Sofia

Hej, jag gillar din blogg jättemycket, det enda är typ att det är lite jobbigt att läsa när du har den jobbiga stilen på bokstäver!

2006-03-17 @ 22:15:24
Postat av: hannahsthlm

åhh..stackare..jag har varit hos tandläkaren idag och har fortfarande inte blivit mig själv igen..=(
Såna där godisar är ju livsfarliga..lämna plånboken hemma nästa gång!=)

Postat av: Sofia

Sofia: Jag lovar att ta tag i det så fort jag är färdig med kursen som jag läser nu... Texten är faktiskt lite irriterande, jag håller med! =) Kul att du tycker om bloggen i vilket fall! =)

Hannah: Usch, stackare på dig själv! :) Jag har verkligen trandläkarskräck... och så är det så fasligt dyrt oxå! Det får bli ett drastiskt minskande på godisinköpen innan det går riktigt illa! =)

2006-03-18 @ 07:39:04
URL: http://supersofia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback