Upp å hoppa!

Varför ligger alla och sover?? Klockan är ju snart sju och det är en stålande söndagsmorgon! Upp och hoppa med er, it is a wonderful day!! :)

Tragiskt att man är uppe men om lite drygt sex timmar ska min sista läsrapport vara inmailad och på grund av en viss kattincident igår så har jag typ inte börjat skriva ännu!

Apropå katten... jag släppte ut den efter några timmar och jag har sååå dåligt samvete, vaknade inatt av mardrömmar hjärtskrikande katter som kände sig svikna av mig... :( Min tanke var att katten kanske kommit in i vår port av misstag och egentligen bor i nått annat hus här i Flogsta... Jag hoppas verkligen att det är så och att den lilla katten har hittat hem nu! Jag blev faktiskt lite sugen på att skaffa mig en liten katt när den var här, Gud så mysig den var! När jag låg och läste så kröp den upp och la sig mellan boken och mitt ansikte, alltså... inte mycket läsning blev gjord! Och så låg den och sov på min mage, värsta gosigt!

Igår kväll var det melodifestivalstittande hemma hos Jonas och Sara, mycket trevligt att få komma ut lite och socialisera med folk! Utgången i melodifestivalen var väl inte helt otippad och Carola kommer inte att göra oss besvikna, I am sure! Även om det lät som hon hade tagit en och annan nattvard för mycket dan innan.... Blev väl inte helt "frälst" av kristustatueringen heller...! Den enda röst hon vann på det var antagligen Kristi Bruds, å andra sidan är ju inte det heller så tokigt... Min andrahandsfavorit var Andreas Johnson, vilken hunk!!! Åsikterna i lägret var dock inte helt samstämmiga på den punkten, det var mest jag som satt och suktade... de andra tyckte att Barbados-Magnus såg bättre ut... Öhhh??? What??
Micke satt mest och suktade efter Linda Bengtzing och Jonas var upprörd över att "Kicki Dee" var lik Miss Piggy och såg ut som en (citat) "värmländsk buskis-alkis".

Kvällens utrop efter Carolas seger: HALLELUJA!!!

Kommentarer
Postat av: Carolina

Jag skäms över att frireligiösa galnings-Carola ska representera oss... när hon sjöng "Jag älskar dig" mitt i låten förvandlades globen till ett livets ord möte.

2006-03-19 @ 08:05:26
Postat av: Sofia

Jag älskar ju Carola, men hon borde kanske tona ned sin religiösa framtoning ett par hack... man blir ju lite rädd för såna där!

Postat av: Carolina

jag tycker att det hade varit kul för hennes skull att hon vann, både du och jag älskade ju henne när vi var små, men LÅTEN.... den var bara för hemsk.

2006-03-19 @ 08:57:39
Postat av: Sofia

Haha, den kanske inte var den bästa jag nånsin hört, men jag kan mycket väl se mig själv svänga mina lurviga till den om den dyker upp på dansgolvet! =)

2006-03-19 @ 20:16:44
URL: http://supersofia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback