Uppe med tuppen!

Lördagsmorgon och klockan ringer klockan SJUNOLLNOLL... Jesus Christ vilket liv... Eftersom jag har jobbat de senaste tre dagarna har min läsrapport som ska vara inne imorgon (yep, på en söndag... 13.00, sharp) blivit rejält eftersatt. Så nu är hela dagen inbokad för dödspluggning för min del. Är så lycklig över sammanfattningarna i boken så ni kan inte förstå.... Planen är att nu läsa klart boken på tre timmar, det vill säga fram till klockan elva... Sen snabbt skriva en sammanfattning av det viktigaste, och ägna resten av dagen plus söndag förmiddag åt analyser... hmm, borde funka!

Det känns riktigt bra att jag klarade av två hela dagar med provsmakningen... Jag lagade ju thaiwok med kokosmjölk och grejer (mums, min favoriträtt, jag smygåt både en och två och tio ggr) och roade mig lite med att skämta med de kunder som frågade vad det var för ursprungsland på kycklingen och sa att den nog oxå kom från Thailand, haha, skämtet gick inte hem i alla läger... =)

En del är så jäkla rädda för kyckling, det var nästan roligt att se... en kvinna gick i taket för att hennes karl hade låtit sonen provsmaka, ("Ja men Göran, det var ju jävligt bra att låta Kalle äta av den där kycklingen, du kanske vill att han ska drabbas av fågelinfluensan., vill du det?", och så la hon av en sån där riktigt tjurkärringmin som en del morsor kan få till riktigt bra).

Apropå mammor och fåglar så fins det ju en del hönsmammor där ute oxå... det är oxå roligt att iakta, "Lilla gubben, mamma får smaka först, det kanske är lite starkt för dig det här", säger en morsa till sin son som kanske var nio år. Ursäkta, men vad är det värsta som kan hända om ungen får i sig lite krydda, andra småbarn mumsade friskt utan att få några större med för livet. Man undrar ju hur länge en sån morsa har tänkt följa med sin "lilla gubbe" och provsmaka åt honom? När går gränsen, vid puberteten? Tonåren? När man flyttar hemifrån?

En liten flicka som var fem år var jättesöt, hon kom fram och berättade att hon oxå skulle stå i affär och dela ut mat när hon blev stor. Jag bara log och sa, "Åh vad roligt, du kommer säkert att bli jätteduktig!", fast egentligen borde jag kanske säga åt henne att skaffa sig lite högre ambitioner än så!

Nä, nu är det nog dax för mig att sätta igång och studera!!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Appropå hönsmammor.... Jobbar i en resebutik (SJ) där man ofta undrar hur människor egentligen är funtade. När killar ska göra lumpen, då får de ett brev från försvaret som de ska ta med sig in till oss för att få ut tågbiljetter. Dessa papper är personliga så killen själv måste lämna det till oss för att få ut biljetter. Jag vet inte hur många gånger det har kommit in mammor som blivit skitsura när de inte får ut sonens biljetter. Hallå??? När man gör lumpen är man iallafall 19-20 år gammal! Vissa mammor kommenterar det hela med "men han vet inte hur man göööör"! Men då kanske det är dags att lära sig! Dessa stackars killar behöver verkligen göra lumpen, om inte annat så för att komma bort från sina mammaor ett tag! Bort med hönsiga mammor!!

// Sandra

Postat av: Sofia

Sandra: De fattar ju inte att de får handlingsförlamade söner när de vaktar varje steg de tar frå vaggan till graven... Hönsmorsor kan man verkligen störa ihjäl sig på!

2006-03-18 @ 12:12:35
URL: http://supersofia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback