Besök

I helgen har jag haft besök av Lina som kom in till Bryssel på snabbvisit från Paris. Med tåget tar det numera bara en timme och tjugo minuter att åka Paris-Bryssel, det är ju ingenting! Besöket ägnades åt en tur på stan, födelsedagskalas hos Helena samt picknick och solning. Även den här helgen har Bryssel visat sig från sin absolut bästa sida och bjudit på massor av sol och värme, helt underbart! :)

Det var väldigt kul att få besök och jag ser verkligen fram emot återbesöket i Paris, blir nog någon helg nu i maj, det ska bli riktigt kul!! 

Jag börjar ladda upp inför Parisbesöket redan nu då det blir det fransk valvaka för resten av kvällen, det verkar kunna bli väldigt intressant... Sarko eller Sego? Eller kanske Bayrou? Det kan nog sluta precis hur som helst.

Kommentarer
Postat av: Niklas Eriksson

Jag följde lite av Franska valet på CNN igår kväll. Vad tycker du om de två kandidaterna som gick till den andra valomgången?.
Franska Presidentvalet har nästan gått mig helt obemärkt förbi...
/Mvh Niklas

Postat av: Sofia

Ja du, jag hade nog egentligen hoppats på Bayrou, han hade antagligen vunnit om han hade klarat sig igenom första valomgången... Sarko är väl troligast som vinnare just nu men jag är lite orolig för hans inställning till EU-samarbetet och utvidgningen och Sego är ju trots allt socialist...

2007-04-23 @ 12:03:09
Postat av: Niklas Eriksson

Jag hoppas att den som är EU vänligast vinner. Men det hade varit roligt med en kvinnlig Fransk president.
Dessutom är jag ju inte direkt en socialist, om nu en Fransk socialist är detsamma som en Svensk dito...
/Mvh Niklas

2007-04-23 @ 21:30:23
URL: http://www.eriksson.org.uk

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback