Irriterad

Förra fredagen var det fredagen den 13, men det kunde lika gärna vara den här fredagen. Jag är på uselt humör och irriterar mig på allt... T.ex:

* Sopstaden Bryssel. Alla äckliga jävla sopor som jag var tvungen att praktiskt taget trampa i när jag gick till jobbet idag och den otroligt vidriga stank som dessa utsöndrar och som jag var tvungen att inandas (fredag=sopdag i Bryssel, se vidare
detta inlägg) gör mig mer och mer galen.

* Urinstank. På vägen hem från jobbet igår fick jag upp farten ordentligt och var tvungen att ta ett djupt andetag, precis när jag rålade passera ett hörn som tydligen verkar fungera som en allmän toalett, det kändes som om jag svalde unket kiss när jag andades in. Vidrigt!

* Glada semesterfirare. ALLA mina jobbarkompisar försvinner iväg, en efter en, på semester och kommer inte tillbaka förrän i september. Alla utom jag that is, jag får fyra dagars semester i år, semestern kommer vara över innan jag ens har förstått att jag är ledig....

* Gluttare i mitt rum. Min hyresvärd jobbar stenhårt för att hyra ut mitt rum när jag nu snart ska flytta ut. Jag blir tokig på alla hans jävla visningar som han planerar in med noll i framförhållning. Den första gången var det ok, då städade jag till och med rummet innan. Nu ringde han dock precis och ska tydligen visa rummet i eftermiddag. Jag är högst medveten om de högar av träningskläder och smutstvätt som ligger väl utplacerade på mitt golv, min obäddade säng, sminket som ligger utspritt i hela rummet, strykbrädan som står precis framför dörren osv och det är ju inget jag kan göra något åt nu... dessutom vill jag bara inte ha en massa främlingar som snokar i mina grejer!

* Sexuella trakasserier. Det är helt omöjligt att som ung tjej i den här stan kunna gå från punkt A till punkt B och möta folks (läs pojkar, män och gubbbar) blickar utan att bli utsatt för trakasserier av olika slag. Jag försöker hantera problemet genom ipod och solglasögon men man kan ändå ana karlarnas smutsiga blickar och se deras läppar röra sig och forma otrevliga tillrop och hånskratt. Byggarbetare och sopgubbar är värst, dom slutar helt arbeta när man går förbi för att ägna sig åt en halvminuts gloande och idogt trakasserande, jag står inte ut! Jag förstår inte vad karlarna tror att de ska få ut av att bete sig som svin?

Så där ja... nu känns det lite bättre! :)


Kommentarer
Postat av: Danny

Du behöver... en stressboll!
Som sista utväg kan man alltid kasta den på killarna. ;)

2007-07-20 @ 14:41:55
Postat av: Sofia

Nä, stressbollar är för mjuka. Jag vill kasta något hårdare på dom, typ gatstenar? :)

Postat av: Nathalie

som jag kommenterat tidigare i ar sa trivs jag fortraffligt i bryssel MEN jag haller faktiskt med dig pa den sista punkten. otroligt irriterande och nedvarderande ar det och inte speciellt genusmedvetet. kvinnar blir ett sexobjekt. sopgubbarna ar nog allra varst, de glor och visslar pa precis ALLA.

2007-07-25 @ 09:01:50
Postat av: Birgernicoline

It is healthy, I shall come on your site more often, thank.

2009-02-06 @ 12:22:48
URL: http://birgernicoline.20six.fr

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback