Ännu mera vår!!

Det fantastiska vårvädret har fantastifierats ytterligare. Idag var det så fint ute att man blev gråtfärdig. Och trots att den första halvan av dagan ägnades åt bakfylla efter gårdagens bravader så blev andra halvan av dagen fantastisk. Den spenderades nämligen på en uteservering tillsammans med Joanna vid Sablon, ett väldigt trevligt område här i stan. Det var säkert över tjugo grader i solen. Helt otroligt!

  


Kommentarer
Postat av: Karolina

Åhh vad mysigt det ser ut och skönt med lite vårväder!! Jag är tokbakis och har sån huvudvärk att det är först nu jag kan vrida på huvudet utan att det känns som skallen sprängs!!! Med andra ord du missade en hej-dundrans fest i går! kareoke, dans, vänner, sång, mat och vin, perfekt kväll Kram

2007-03-11 @ 18:47:09
Postat av: Josse

Åh, jag dör av våravundsjuka!!!! Visst har värmen kommit smygande även hit, men inte ens på långa vägar som på dina bilder. Dessutom ska jag sitta inlåst med PM och tentaplugg de närmsta 2 veckorna...suck.

2007-03-11 @ 21:48:04
Postat av: Sofia

Karolina: Jag kan tänka mig att jag missade en galen fest! Det låter underbart, gick det bra med sången??!

Josse: Tihi, I know your feeling! Jag kommer till Uppsala på torsdag om du vill göra en paus i tentapluggandet och ta en sväng till Stocken!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback