Sofia tipsar och dissar

En av de bästa sakerna med bloggfenomenet är att det fungerar som en enorm testpanel i jätteformat. Inga produkter kan längre undgå bloggarnas kritiska granskningar. Konsumentmakt i kolossalformat.

Jag tänkte anamma trenden lite och tipsa om två nyinköpta produkter som jag varmt kan rekommendera. Jag har personligen börjat tröttna på att köpa en massa skräpprodukter i fina förpackningar som man aldrig använder slut... Därför är det liksom bättre att "go for the good stuff" på en gång...

♥ SOFIA TIPSAR OM...

44180-754

Body Shops vitamin E-läppbalsam.
Pris: 5,5 euro (ca 50 kr)
- En lite lyxigare variant av lypsyl med vårdande E-vitamin. Läpparna blir mjuka och inte nariga som många andra lypsyl ofta har som bieffekt. Andra positiva sidor är att den inte är testat på djur och att förpackningen är ljusrosa och fin.


44180-755
Clinique Water Therapy Hand Cream
Pris: 19 euro  (ca 180 kr)
Precis som en handkräm ska vara, fet men samtidigt lätt. Går snabbt in i huden utan att man blir flottig. Dessutom är den parfymfri och dryg. En bra handkräm känns verkligen som en bra investering! Särskilt när man sitter framför en dator och jobbar och särskilt vid den här tiden på året.


♥ SOFIA VARNAR FÖR...

H&M Strumpbyxor.
Pris: Två par för 4,90 euro (ca 49 kr)
Det värsta skräp man kan köpa överlag, särskilt 20deniers tvåpacken. Jag har sällan varit med om så dålig kvalitet. Jag vet inte om det är tänkt att man ska amputera bort sina tånaglar innan dessa strumpbyxor används, jag kan i varje fall aldrig ha mina strumpbyxor mer än en dag innan det har gått hål i tårna.

Inte ens det humana priset gör strumpbyxorna prisvärda. Då är det bättre att slå till på H&M:s riktiga lågbudgetvariant (typ fempack för 19 kr eller vad de brukar kosta...), vilka i varje fall brukar hålla ett par gånger innan de kasseras även om dom inte är så särskilt snygga.

Mellanprisvarianten är dock bara ett rent lurendrejeri... Har man kjol nästan varje dag som jag har så går det ju liksom åt strumpbyxor på löpande band.

Någon som kan tipsa om vilka som egentligen är mest prisvärda??

Kommentarer
Postat av: Malin

Jag har precis samma problem. Känns något onödigt att springa och köpa strumpbyxor varje vecka... Jag hittade schyssta strumpisar på Lindex. Det var lite tjockare, men ändå inte heltäckande (således svåra att ha sönder med naglarna) och har hållit riktigt länge. Det är deras eget märke.

Postat av: Linda

Jag säger också Lindex..bra kvalitta för liten peng. Synd att Lindex inte finns i Bryssel då...

2007-03-03 @ 17:10:11
Postat av: Sara

Förut köpte jag alltid lite dyrare strumpbyxor därför att jag trodde de skulle vara bäst. Sen, av en ren tillfällighet, provade jag några billiga på Åhlens och de är hur bra som helst. Jag har också oftast kjol och dessa håller hur många gånger som helst. Fast Åhlens finns väl inte i Bryssel?

2007-03-03 @ 17:38:45
URL: http://sarisen.blogg.se
Postat av: Sofia

Malin och Linda: Bra, jag ska be mamma skicka ner ett provexemplar!

Sara: Jag köpte ett par på Åhléns i julas som oxå höll över förväntan... Får utforska deras utbud lite noggrannare på nästa hembesök, tack!

2007-03-03 @ 18:34:58
URL: http://supersofia.blogg.se
Postat av: Gäddan

Värre än coop:s alltså!? Ge mig adressen så ska jag skicka några schyssta!

2007-03-04 @ 10:35:51
Postat av: Josse

Jag säger också tveklöst Lindex; såväl tunna som tjocka. Dessutom har de grymma "hålla - in" stumpbyxor för tajta klänningar et c. Lyfter rumpan o håller in magen helt magiskt.Vet att det värkligen är tantvarning på plagg av den typen, men börjar man närma sig 25 så gör man =) Dessutom sitter de så tajt att en våldtäktsman aldrig i helvete skulle lyckas. Bra bonus!

2007-03-04 @ 19:43:14
URL: http://jossebloggen.blogg.se
Postat av: Fia

Jag måste lägga en röst på Carmex. Den lilla plåtburken som du påstår är mot munsår. Jag har tittat upp det närmare och det står att den är mot nariga läppar också! Den är helt underbar! I Sverige är den visserligen dyr men den gör underverk!

2007-03-11 @ 00:14:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback