Hjälpsamma samariter

Gårdagkvällen blev en riktig höjdare! Kent gjorde oss verkligen inte besvikna även om vi saknade vissa av våra favoriter som Socker, Isola, Kräm och Spökstad, men man kan ju inte få allt!

Efter spelningen åkte vi inte till stan och svirade lite och drack drinkar. Det var very trevligt!

På vägen hem mitt i natten hände dock något mindre trevligt... Vi hittade på en stupfull tonårskille som vi kände oss skyldiga att förbarma oss över. Killen satt farligt nära spåret och var inte i skick att ta sig hem själv så det blev till å hålla upp huvudet, försöka akta sig för kaskadspyor, ringa pojkens kompisar, påkalla hans föräldrar, försvara pojken mot fulingar som försökte råna honom på plånboken...Och så vidare! Till slut kom dock pappan och slutet gott, allting gott. Pappan var så tacksam så för att någon hittat sonen och tagit hand om honom. Det var sannerligen dagens goda gärning för vår del!

For your information, det kom fram några väktare och pratade med oss mitt i omhändertagandet. Dom berättade att bara de senaste veckorna har TRE fulla personer ramlat ut på spåret och dött i Stockholms tunnelbanesystem. Det är ju inte klokt! Dom blev dock lite glada över att vi bevisade att det fanns lite medmänsklighet kvar här i världem. Well of course, sa vi och kände änglavingarna växa ut på ryggen och gloriorna lysa upp över våra huvuden. Nattvandring härnäst kanske?!

Kommentarer
Postat av: Sofie

du är ju som klippt och skuren för morsor på stan.

2007-11-17 @ 22:04:12
Postat av: Sofia

Sofie: Eller hur! :)

Postat av: Maxfatima

NICE AND WONDERFUL SITE

2010-01-14 @ 13:01:22
URL: http://maxfatima.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback