Regnigt värre

I lördags skulle jag avsluta min sista semesterhelg på ett storartat sätt. Det vankades Lars Winnerbäck-konsert och biljetterna inhandlades redan i maj. jag såg då framför mig hur jag och mina vänner skulle inleda kvällen med en picknick i gröngräset, kanske några äta några baguetter med chevré, kanske dricka lite rosa bubbel...

Dagen började väldigt bra, min kära vän Magnus hedrade huvudstaden med ett besök och jag visade honom min nya hoods. Solen strålade och vi såg fram emot kvällen. När eftermiddagen väl kom och mina kära väninnor Anna och Sofia dök upp med samma bilder i huvudet som jag tidigare beskrev, chevré och bubbel, öppnade sig dock himlen. Det var inte Gud som grät över oss, det var Gud och alla änglarna som samtidigt ställde sig för att pissa på oss!! Hällregn utan dess like... När vi väl kom fram till Zinkensdamm där konserten var vi genomblöta! Som tur var räddade Sofia situationen och inhandlade snygga vita plastponchos åt oss alla!

Vädret lade lite smått sordi på stämningen. Något som Winnerbäck dock fixade till. Lagom till spelningen slutade det regna och när Miss Li klev upp på scenen och sjöng "Om du lämnar mig nu" så glömde man helt bort den kletiga mascaran, de drypande strumporna och det toviga håret. Magiskt!!


Wet wet wet...


Miss Li har trollat bort regnet och vi är åter lyckliga!


Världens bästa Lasse!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback