Besviken

Idag har jag äntligen kommit till skott och använt ett av alla de presentkort jag fick på min 25-årsdag, en sminkkurs på Make Up Store (ni vet en sådan där femhundrakroners som man sedan får välja produkter för). Det var första gången jag var på en sådan grej och förväntningarna var höga. Jag har en massa kompisar som varit på såna där sminkiningar och som blivit skitsnygga.... Well, I am just not that lucky!

Jag blev sjukt ful, glåmig och dan. Jag fattar inte vad hon sysslade med den där sminktjejen, är inte smink deras jobb?! Hon frågade hela tiden vad jag brukade ha för färger så att hon kunde ta samma... Herregud, går man inte på såna där kurser för att få nya tips och råd?!

På mig användes någon klen foundation  och transparent puder, över det jordens ljusaste rouge. Jag bad om att inte få en massa galna färger och glitter men att jag ändå ville bli lite festlig. Om man säger så här... fest är nog det sista jag var sugen att gå på när jag gick ut ur affären! Raka vägen hem fick det bli, för att ta bort skiten och sminka om sig så att man såg ut som en människa igen! Jag valde av förklarliga skäl  ingen av produkterna som hade använts på mig... (hittade dock en massa annat bra så övningen var inte helt förjäves.!)

Det hela resulterade i någonslags omvänd "före och efter"-make over, eller vad säger ni? Själv är bäste dräng...

Så här är Sofia snygg enligt Make Up Store:
  

Så här är Sofia snygg enligt sig själv:
 

Kommentarer
Postat av: Sofie

Jag håller med gumman!

2008-02-03 @ 10:37:30
Postat av: Linda

Men gud vad hemskt blek kärringen gjorde dig! Du såg nästan ut som en gammal tant. Du borde klaga!!

2008-02-03 @ 19:30:24
Postat av: Sofia

Sofie: totalt talanglös...

Linda: Jag vet, helt blek och dessutom glåmig... det vore en sak om hon gjorde mig fint blek med lite rosiga kinder, men icke... Jag ser typ tio år äldre ut, fruktansvärt!

Postat av: Sara

Make up store tycker jag "alltid" gör sådär.. Många av mina kompisar har sett billiga ut efter sminkningen på make up store..

De borde ju kunna sinna saker.. Men verkar ju inte så?!

2008-02-10 @ 20:41:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback