Välgörenhetsfest

Min Kenyaresa närmar sig med stormsteg. Nu är det mindre än två veckor kvar tills jag åker, galet. Det är mycket att fixa och ordna med, packning, vaccineringar och inte minst insamling av pengar.

Vi åker ju till Kenya för att arbeta med biblioteket som min kompis Lina startade där för fem år sedan och som jag har skrivit om här på bloggen tidigare. Inför resan försöker vi nu samla in pengar att ta med för att kunna rusta upp biblioteket som växer så att det knakar och som nu ska flytta till nya lokaler och få en dator.

Jag och min vän Jenny som också ska med samlar ihop pengar som tusan! I helgen gick insamlingen verkligen in på slutspurten när vi i lördags ordnade en välgörenhetsfest för våra vänner. Jenny hade bakat en massa goda pajer och jag fixade bål. Våra kära vänner visade sig vara på sina allra mest strålande och givmilda humör, på en kväll lyckades vi samla in 4780 kr!!

Vi som hade som mål att totalt få in 6000 kr höjer nu ribban, vi kommer nu att kunna bidra med över 10 000 kr till biblioteket och är jätteglada över det! Det här med charity är något jag kan tänka mig att fortsätta med, så otroligt roligt!

Här kan du läsa mer om Linas bibliotek. Vill du hjälpa till och bidra till vår insamling så är det hjärtligt välkommet!

Jag glömde min kamera på festen men jag bjuder på en tidningsartikel om Biblo istället:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback